Srpski reprezentativac postaje najplaćeniji ruki u istoriji NBA lige - Volim Podgoricu

Srpski reprezentativac postaje najplaćeniji ruki u istoriji NBA lige

U srijedu popodne nekoliko izvora bliskih Sakramento Kingsima potvrdilo je da će Bogdan Bogdanović potpisati trogodišjni ugovor sa franšizom iz Kalifornije.

Ukoliko sve prođe po planu, Bogdanović bi mogao da postane treći Srbin u Sakramento Kingsima, deceniju i po pošto su Vlade Divac i Predrag Stojaković igrali u najslavnijoj eri tima iz Kalifornije.

Svi izvještaji navode sumu od 36 miliona dolara, a ukoliko se to ispostavi kao tačno – srpski reprezentativac postaće najplaćeniji ruki u istoriji NBA lige!

Srpski bek iza sebe ima sjajnu sezonu sa Fenerbahčeom, osim odbranjene titule šampiona Turske, gdje je proglašen za najkorisnijeg igrača, Fener je prvi put u istoriji postao šampion Evrope.

Bio je jedan od ključnih igrača u timu Željka Obradovića protekle sezone sa 13,8 poena uz 4,3 asistencije i 3,3 skokova u Superligi, kao i 14,6 poena uz 3,8 skokova, 3,6 asistencija i 1,1 ukradenih lopti po utakmici u Euroligi.

Kako je navedeno, Bogdan bi trebalo da se obaveže na vjernost šestog jula, odnosno odmah čim istekne rok za sklapanje poslova isključivo sa slobodnim agentima.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com