Ubijen i drugi akter prevare Šarićeve majke - Volim Podgoricu

Ubijen i drugi akter prevare Šarićeve majke

U svojoj kući u Banatskom Aranđelovu ubijen je Aksentije Ilijin (40), kojeg je crnogorsko tužilaštvo teretilo da je na prevaru od majke Darka Šarića uzeo 300.000 eura.

Beogradski Blic u današnjem izdanju piše da je beživotno tijelo našao komšija koji je juče ujutro došao u njegovo dvorište u Ulici 9. januara 119, da bi pozajmio kosilicu.

“Ušao je u dvorište i na pragu kuće ugledao nepomično tijelo i vidljive rane od vatrenog oružja. Uplašen, nije znao šta da radi, već je otrčao do Bojane, Aksentijeve majke, koja živi u susjednoj ulici i ispričao joj šta je zatekao i dvorištu. Izbezumljena žena odmah je pozvala policiju”, navodi se u tekstu.

Objašnjava se da tamošnja policija još utvrđuje ko je i zbog čega likvidirao Ilijina.

“Istražuju se svi detalji njegovog života… Provjeriće se detaljno njegovi kontakti u Srbiji, ali i oni u Crnoj Gori, po čijoj zamolnici je i hapšen u Srbiji”, kazao je  sagovornik Blica blizak istrazi.

Podsjeća se da je ubijeni prije više od šest godina, sa Pljevljakom Milivojem Terzićem, prevario Ivanku Šarić za 300.000 eura.

Krajem jula 2011. godine  Ilijin se toj ženi  predstavio  kao šef kabineta predsednika Crne Gore, a Terzić je navodno u telefonskom razgovoru  imitirao Filipa Vujanovića i obećao da će lično isposlovati da Duško izađe iz zatvora…

Ivanka im je novac predala posljednjeg dana jula, nakog čega je bezuspješno pokušavala danima da stupi u kontakt sa njima.

Prevaru je budvanskoj policiji prijavila 26. avgusta, a poslije dva dana Terzić  je uhapšen u Crnoj Gori, dok je Ilijin pobjegao.

Kasnije je uhapšen u Kraljevu, na osnovu crnogorske pojernice.

Misteriozna smrt Terzića u zatvoru

Dva i po mjeseca nakon hapšenja, Terzić je pronađen mrtav u ćeliji spuškog zatvora.

Tada je zvanično saopšteno da se Pljevljak objesio, ali su mnogi tu smrt nazivali – misterioznom.

Pojedini mediji objavljivali su da će nalaz obdukcije pokazati da je on zadavljen, ali to se nije desilo.

Iz tadašnje uprave Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija saopštili su da je zatvorski ljekar tokom prijema Terzića utvrdio da je psihički zdrav, ali da je prije samoubistva  bio nervozan, zbog čega mu je kao terapiju prepisao bensedin.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com