UBIJEN NA KUĆNOM PRAGU - Volim Podgoricu

UBIJEN NA KUĆNOM PRAGU

Aksentije Ilijin osumnjičen za iznudu 300.000 eura od majke Duška i Darka Šarića ubijen, a drugi osumnjičeni Milivoje Terzić 2011. zadavljen u zatvoru.

 Aksentije Ilijin (40) iz Banatskog Aranđelova kod Novog Kneževca ubijen je na pragu svoje kuće, a tijelo je slučajno našao komšija.

Kako saznajemo, Ilijin je prije šest godina u Crnoj Gori bio osumnjičen da je iznudio 300.000 eura od Ivanke Šarić, majke Duška i Darka Šarića!

Interesantno je da je i drugi osumnjičeni za ovu prevaru, Milivoje Terzić (26) iz Pljevalja, ubijen u zatvoru u Spužu 2011. godine. Aksentije Ilijin se čak Ivanki Šarić predstavljao kao „Marko iz kabineta predsjednika Crne Gore“.

Tri metka

Aksentije Ilijin upucan je u glavu, stomak i ruku. Kako je Kuriru potvrdila Bojana, majka ubijenog koja živi u susjednoj Ulici Vuka Karadžića, za strašnu vijest saznala je od mještanina koji je u sredu ujutro otišao kod Aksentija.

– Mještanin koji je otišao kod Aksentija da pozajmi kosačicu za travu, obavijestio me je da je na kućnom pragu pronašao mog mrtvog sina – bilo je sve što nam je rekla unesrećena majka.

Iz kuće je izašla mlađa ženska osoba u crnini, bila je to Bojanina ćerka Zorica.

– Zaista ne možemo ništa da vam kažemo. Imajte razumijevanja – bila je izričita sestra ubijenog muškarca.

Njegovo ime vezuje se za narko-mafiju, ali to u Banatskom Aranđelovu niko nije mogao da nam potvrdi, kao ni glasine da je svojevremeno dovođen u vezu s ljudima s one strane zakona.

– Evo, sada od vas saznajem šta se zapravo desilo. Aksentije je živio sam u kući koju je naslijedio od dede. Znam da je nekoliko godina radio u Crnoj Gori – rekao je Despot Maluckov.

Ni mještanin Zvonko Petrović, koji stanuje preko puta kuće ubijenog, nije imao mnogo da nam kaže.

– S Aksentijem sam bio na „zdravo“. Nisam odlazio u njegovu kuću niti je on mene pojsećivao. Ne znam čime se bavio. Ništa sumnjivo nisam primijetio kad sam došao s posla – kazao je Petrović.

Velika prevara

Ivanka Šarić je 26. avgusta 2011. došla u policiju u Budvi i prijavila da su je 31. jula 2011. dva nepoznata lica prevarila tako što su joj obećavali da će posredovati u skidanju optužnih akata koji se u Italiji vode protiv njenog sina Duška Šarića, kao i ustupanju predmeta protiv njega Crnoj Gori, te da ona zauzvrat treba da im preda 300.000 eura.

– Ona je tim licima povjerovala i jednom od njih je 31. jula 2011. godine predala novac, nakon čega je shvatila da je prevarena. Zatim je slučaj prijavila policiji – pisali su tada mediji.

Terzić je i novembru 2011. zadavljen u zatvoru u Spužu iako je najpre saopšteno da se objesio. Protiv njih dvojice je optužnica bila podignuta zbog prevare.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com