Mandić poručio okupljenima ispred Skupštine: Raziđite se, budimo pripravni - Volim Podgoricu

Mandić poručio okupljenima ispred Skupštine: Raziđite se, budimo pripravni

Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) pozvao je aktiviste tog saveza i građane koji su bili okupljeni ispred Skupštine u znak podrške lideru Pokreta za promjene i jednom od lidera DF Nebojši Medojeviću da se raziđu, ali da budu pripravni.

 

Medojević je osumnjičen za pranje novca, a poslanici vladajuće većine su mu juče ukinuli poslanički imunitet.

Mandić je kazao i da je DF danas na konferenciji za medije poslao poruku svim ljudima iz Crne Gore, a bilo ih je na stotine koji su željeli da se okupe ispred Skupštine Crne Gore.

“Želim samo da vam kažem da je naša namjera da vi večeras ne budete ovdje, već da budete blizu vaših telefona, televizora, medija, ako bude kakva potreba mi ćemo vas pozvati, ne samo vas, nego i one kojima smo poslali poruku da je neophodno da budemo pripravni kako bi odbranili mir i stabilnost u Crnoj Gori. Danas je napadnut Nebojša Medojević, sjutra može biti napadnut bilo ko od vas. Danas se pokušava poniziti i on i njegova porodica i PzP i DF, sjutra će možda pokušati da ponize vaše porodice. Mi nismo bezazlena organizacija, niti naivna niti malobrojna, da će 10 ili 15 ljudi rješavati pitanje budućnosti Crne Gore. Dakle preuzeli smo odgovornost za sve u Crnoj Gori, zato vas sve molim da se raziđete, a da budemo svi pripravni. Ako se ovaj državni teror nastavi da se okupimo oko Skupštine. Nama ne trebaju nikakva spontana okupljanja iz razloga što se ova zemlja nalazi na samoj ivici ambisa. Ovdje je dovoljna jedna varnica da se sve pretvori u nešto što mi ne bi željeli”, kazao je Mandić okupljenima ispred Skupštine. 

 On je dodao da je potrebna stabilnost.

“Potrebno je da Vrhovni državni tužilac reaguje kao što je reagovao u mom i slučaju Milana Kneževića. da ne bude razlike između lidera DF, da se u jednom slučaju reaguje na jedan, a u drugm na drugi način i da neko to procjenjuje. Nisam mogao to uraditi Mandiću i Kneževiću ali ću to utaditi Medojeviću Ne prihvatamo to, ne prihvatamo selektivnu pravdu, da se diskriminiše bilo ko iz DF”, poručio je Mandić.

(Vijesti)

 

2 komentara

  1. Bas ti je mandicu tacna ta recenica: ,,mi nismo bezazlena organizacija,,
    Sa ovom recenicom sve si nam rekao.

  2. A sto niste zvali te pristalice kad ste pare brojali ti medojevic i knezevic atomski mrav. Lijepe li mu bjehu one naocare jesul mu ono original?
    Vi ste cirkus. A nije narod lud.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com