NA PUTU PODGORICA – BAR VOZIO 180 KM/H - Volim Podgoricu

NA PUTU PODGORICA – BAR VOZIO 180 KM/H

Službenici Uprave policije MUP-a – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja registrovali su još jedan teški saobraćajni prekršaj, kazali su nam iz UP.

Naime, vozač motocikla M.B. (43), koji je upravljao motociklom marke „Yamaha VMAX”, barskih registarskih oznaka, se sinoć oko 22,40 časova kretao dionicom magistralnog puta Podgorica – Bar, u mjestu Goričani u Zeti, nedozvoljenom brzinom zbog koje je isključen iz saobraćaja.

Uređajem za evidentiranje prekršaja u pokretu naime je snimljena brzina od 178 km/h, a ograničenje brzine kretanja na ovoj dionici iznosi 80 km/h. Protiv M.B. je Sudu za prekršaje podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz člana 318 stav 1 tačka 1 ZOBS-a. Takođe, od M.B. je privremeno oduzeta vozačka dozvola, do okončanja postupka. 

Policija će nastaviti sa pojačanim preventivnim i represivnim aktivnostima u narednom periodu, koje će prevashodno biti usmjerene na evidentiranje i sankcionisanje saobraćajnih prekršaja, sa akcentom na gruba kršenja saobraćajnih propisa, a sve u cilju povećanja stepena bezbjednosti svih učesnika u drumskom saobraćaju, saopšteno je iz Uprave policije.

 

1 komentar

  1. za ovakve prekršaje treba uvesti TRAJNO oduzimanje vozačke dozvole,samo tako ćemo sačuvati naše ( a i njihove živote)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com