U Herceg Novom od danas ljetnji režim saobraćaja - Volim Podgoricu

U Herceg Novom od danas ljetnji režim saobraćaja

 
 

Na teritoriji Herceg Novog od danas, 1. jula do 1. septembra važiće ljetnji režim saobraćaja, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju.

Kako navode, saobraćaj će biti zabranjen u oba smjera na lokalnom priobalnom putu kroz naselja Đenovići, Baošići i Bijela do plivališta, kao i na dijelu puta u Bijeloj pored hotela “Delfin” do raskrsnice sa Jadranskom magistralom u Jošicama, u vremenu od 10 do 16 časova i od 19 do 01 čas.

Ova zabrana, dodaju iz Sekreterijata, ne važi za motorna vozila čiji vlasnici imaju prebivalište u zoni zabrane kretanja vozila, za koje Sekretarijat za komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine Opštine Herceg Novi izda posebno odobrenje i za taksi vozila.

“Jednosmjeran režim saobraćaja važiće na lokalnom priobalnom putu kroz naselje Kumbor, na dijelu puta od raskrsnice sa Jadranskom magistralom do zapadne kapije kasarne Kumbor, u smjeru kretanja prema Đenovićima. Kao i na lokalnom priobalnom putu kroz naselje Đenovići od Pošte u Đenovićima do restorana ‘Papagaj’, u smjeru kretanja prema Baošićima”, dodaju oni.

Jednosmjeran režim će se primjenjivati i u Ulici Orjenski bataljon, na dijelu puta od raskrsnice sa Ulicom Sava Bajkovića do raskrsnice sa Ulicom Nikole Ljubibratića, u smjeru kretanja prema Ulici Nikole Ljubibratića, kao i u Ulici Prve bokeške brigade, na dijelu puta od raskrsnice sa Jadranskom magistralom do raskrsnice sa Ulicom Stijepa Šarenca, u smjeru kretanja prema Ulici Stijepa Šarenca.

U jednom smjeru će se voziti i u Ulici Braće Pedišića, na dijelu puta od mosta do raskrsnice kod zapadnog ulaza u stari željeznički tunel, u smjeru kretanja prema tunelu.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com