UHAPŠEN PODGORIČANIN: Prijetio djevojci da će je ubiti - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Prijetio djevojci da će je ubiti

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije zajedno sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica su u nastavku akcije kodnog naziva „Mreža“, sproveli aktivnosti u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti počinjenih zloupotrebom društvenih mreža, odnosno upućivanjem prijetnji posredstvom ovih mreža. Tom prilikom policijski službenici su juče identifikovali i lišili slobode jedno lice. Protiv ovog lica je nadležnom tužiocu podnijeta krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je našem portalu iz Uprave policije.

Naime, službenici Odsjeka zajedno sa službenicima CB Podgorica su, 29.06.2017. godine sprovodeći akciju kodnog naziva „Mreža“ lišili slobode M.Ć. (34) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti  na štetu T.Č. On je ovo krivično djelo počinio na način što je, kako se sumnja, u više navrata koristeći društvene mreže slao oštećenoj poruke prijetećeg sadržaja koje su se odnosile na to da će je povrijediti i lišiti je života.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.Ć. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Podsjećamo, ovo je peta podnijeta krivična prijava protiv četiri  lica u proteklom periodu u okviru akcije “Mreža” zbog izvršenja krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti koja su počinjena uz pomoć informacionih tehnologija – društvenih mreža.

Službenici Uprave policije će nastaviti da preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u okviru akcije “Mreža” u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja ovih krivičnih djela, saopšteno je iz UP.

1 komentar

  1. I am frequently to blogging we truly appreciate your content regularly. The content has really peaks my interest. I’m going to bookmark your blog and maintain checking choosing info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com