,,Ako bi Bošković krenuo na Kosovo, morao bi prvo da se obračuna sa ljudima u CG” - Volim Podgoricu

,,Ako bi Bošković krenuo na Kosovo, morao bi prvo da se obračuna sa ljudima u CG”

Niko, za tako kratko vrijeme na mjestu ministra, nije obrukao vojsku Crne Gore, kako to ,,temeljno” radi Predrag Bošković, ocijenili su iz Demokratskog fronta.

“Nakon što je 24. marta, na godišnjicu agresije NATO-a na SRJ, zabranio građanima da odaju poštu žrtvama iz 1999. godine, sada je otišao i korak dalje – nudeći NATO-u malene crnogorske oružane snage u agresiji protiv srpskog i crnogorskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji. I zaista, kada se pomisli da predstavnici marionetskog režima ne mogu niže pasti, pojavi se neki bašibozuk, poput Boškovića, da nas razuvjeri”, navodi se u saopštenju DF.

Oni smatraju da izjave Boškovića nailaze na prezrenje većine građana Crne Gore i navode da Bošković nije prvi “koji je iskazao spremnost da se okrene protiv svog naroda.”

“Zaboravio je jedino Bošković da bi prije nego što krene da se razračunava sa Srbima sa Kosova i Metohija prvo morao da se obračuna sa njihovim sunarodnicima u Crnoj Gori. Dakle, može na Kosovo da krene tek pošto pobijedi i oružano porazi tradicionalnu Crnu Goru. Ova izjava odanog Đukanovićevog sledbenika je još jedan dokaz da predsjednik DPS-a inicira građanske sukobe i prosto ih priziva najnovijim postupcima, od pokušaja hapšenja Nebojše Medojevića, nuđenja baze NATO-u u Crnoj Gori, do ničim izazvanog juriša na Srbe u južnoj srpskoj pokrajini. Ovo najnovije zabijanje noža u leđa Srbiji odvija se paralelno sa lažnom pričom i agresivnom kampanjom crnogorskog režima kako su odnosi između Crne Gore i Srbije najbolji u poslednjih jedanaest godina. Na taj način crnogorska vlast sprovodi podlu politiku kojom vlast Srbije direktno predstavlja kao veoma sumnjivu po pitanju odbrane teritorijalnog integriteta Srbije. Istovremeno, žele da se preporuče moćnim međunarodnim adresama kako baš oni mogu ubijediti rukovodstvo Srbije da postupi na isti način kao što je Vlada Crne Gore postupila 2008. godine priznajući nezavisnost tzv. države Kosova. DF pruža punu podršku teritorijalnom integritetu Srbije, i sigurni smo da taj naš stav dijeli najveći procenat građana Crne Gore”, zaključuju iz DF.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com