Ministar Bošković nudi NATO-u vojnike za rat protiv Srba i Crnogoraca na KiM - Volim Podgoricu

Ministar Bošković nudi NATO-u vojnike za rat protiv Srba i Crnogoraca na KiM

Niko za tako kratko vrijeme na mjestu ministra nije obrukao vojsku Crne Gore kako je to uradio Predrag Bošković, ocjenio je danas crnogorski opozicioni Demokratski front (DF).

 Demokratski front u saopštenju navodi da je Bošković 24. marta, na godišnjicu agresije NATO na SRJ, zabranio građanima da odaju poštu žrtvama iz 1999. godine, a sada je, kažu u saopštenju, otišao korak dalje – nudeći NATO-u “malene crnogorske oružane snage u agresiji protiv srpskog i crnogorskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji”.

Bošković je u intervjuu Tanjugu rekao da bi Crna Gora “svakako, u bilo kojoj varijanti, učestvovala u bilo kojoj akciji koju NATO definiše kao zajednički dogovor svih 29 članica – bilo da je to Kosovo, bilo da je to neki drugi dio na zemaljskoj kugli, bez obzira na naše unutrašnje političke prilike”.

DF ocjenjuje da je izjava Boškovića dokaz da predsjednik DPS inicira građanske sukobe i prosto ih priziva najnovijim postupcima, od pokušaja hapšenja Nebojše Medojevića, nuđenja baze NATO-u u Crnoj Gori, “do ničim izazvanog juriša na Srbe u južnoj srpskoj pokrajini”, kaže se u saopštenju.

Ovo, “najnovije zabijanje noža u leđa Srbiji” odvija se paralelno sa “lažnom pričom i agresivnom kampanjom crnogorskog režima kako su odnosi između Crne Gore i Srbije najbolji u poslednjih 11 godina”, ukazuje DF.

(Novosti)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com