Početna » NOVOSTI » Društvo » ROGANOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE, NASTAVIĆE LIJEČENJE U NJEMAČKOJ

ROGANOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE, NASTAVIĆE LIJEČENJE U NJEMAČKOJ

 

Tridesetpetogodišnji Duško Roganović, koji je teško povrijeđen u eksploziji 25. aprila u Herceg Novom, prije nekoliko dana je, iz beogradske klinike pušten na kućno liječenje, saznaje Pobjeda.

 

Roganović je beogradsku kliniku napuštio uz jako obezbjeđenje a, kako je našem listu potvrđeno, njegovu kuću u Herceg Novom danonoćno čuva policija iz sigurnosnih razloga.

 Roganoviću su ljekari uspjeli da spasu život, ali su morali da mu amputiraju obje noge. On će, prema informacijama našeg lista, za deset dana nastaviti liječenje u Njemačkoj.

Nepoznate osobe 25. aprila daljinskim upravljačem aktivirale su eksplozivnu napravu postavljenu ispod njegovog automobila, dok je bio na magistralnom putu u blizini glavne autobuske stanice u HercegNovom.

Roganović je bio osam godina u zatvoru zbog ubistva vođe navijača „Delija“ Marka Vesnića i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu 2009. godine. U tom postupku sudilo se i njegovom bratu od strica Vladimiru, te Draženu Čađenoviću, koji su pravosnažno oslobođeni optužbi.

Roganović je u januaru 2016. godine odslužio kaznu i izašao iz zatvora. On je 2006. godine sumnjičen da je nožem ranio sugrađanina Vladimira Dželatovića (24).

Pobjeda

Check Also

OTEŽANO LIJEČENJE: Pacijentkinje bez lijeka za rak dojke   

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Ivan Đorđević večeras stigao u Podgoricu i počeo da se budi iz kome

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *