UHAPŠEN MLADIĆ (20): Pištoljem prijetio maloljetnici? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MLADIĆ (20): Pištoljem prijetio maloljetnici?

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su lišili slobode jedno lice i nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je portalu ,,Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Herceg Novi su, 01.07. 2017. godine oko 00,20 časova u kratkom roku pronašli i lišili slobode A.T. (19) iz Herceg Novog zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu A.A (17) iz Herceg Novog. On je  kako se sumnja 30.06.2017. godine oko21,00 čas, shodno prijavi oštečene, ispred dječije faze Instituta “Dr Simo Milošević”,nakon kraće verbalne rasprave  iz pištolja  za koji je ona mislila da je pravi, a za koji je kasnije utvrđeno da se radi o replici pištolja „Magnum“, ispalio jedan metak tzv. ćorak pokraj njenih nogu, nakon čega je okrenuo predmetni pištolj u predjelu grudnog koša oštećene i natjerao je da razgovaraju nakon čega se udaljio sa lica mjesta. Prilikom pronalaska lica i nakon pregleda vozila marke „Golf III“ hercegnovskih registarskih oznaka pronađen je i oduzet  startni pištolj marke „Ekol Firat Magnum” –  cal.  9mm – Replika, u kojem su se nalazila dva metka tzv. čorka, za koji je tom prilikom utvrđeno da se radi o replici pištolja „Magnum“ odnosno o stratnom pištolju. Na licu mjesta je pronađena ćaura.

Pištolj i čaura će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji je naložio da se A.T. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, kazali su iz UP.

1 komentar

  1. Spot up with this write-up, I honestly believe this web site requirements additional consideration. I’ll probably be once more to study additional, many thanks that info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com