BEOGRADSKI BLIZANCI (20) S NOŽEVIMA: U autobusu izboli mladića (17) iz osvete - Volim Podgoricu

BEOGRADSKI BLIZANCI (20) S NOŽEVIMA: U autobusu izboli mladića (17) iz osvete

Braća S.P.(20) i U.P. (20), koji su osumnjičeni da su noćas u autobusu gradskog prevoza uboli nožem 17-godišnjeg mladića odranije su poznati policiji bo brojnim krivičnim djelima, saznaje “Blic”, a napad su izveli u ime osvete.

– Oni su u noći između subote i nedjelje na ulici primijetili mladića, koji je prije nekoliko dana navodno napao jednog od njih dvojice i pretukao ga. U namjeri da mu se osvete, braća, inače blizanci su ga pratili na ulici, a zatim za njim ušli i u autobus gdje su ga i napali.

 – Nekoliko puta su ga uboli noževima, ali srećom po nogama tako da je napadnuti mladić prošao samo sa lakšim povredama, kaže za “Blic” izvor upućen u istragu.

Povrijeđenog mladića je poslije napada, ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, a policija je ubrzo uhapsila osumnjičenu braću.

– Obojica imaju dosije još iz vremena kada su bili maloljetni, i poznati su po nasilničkom ponašanju, kaže izvor Blica.

Uhapšenima je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti privedeni na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo.

(Blic)

2 komentara

  1. This will be the right blog for everyone who is would like to discover this topic. You recognize a great deal its virtually tricky to argue along with you (not that I really would want…HaHa). You certainly put a brand new spin using a topic thats been discussed for several years. Wonderful stuff, just wonderful!

  2. “I simply had to thank you very much again. I do not know the things that I might have accomplished in the absence of the entire information discussed by you relating to my theme. This was a hard concern in my opinion, but discovering this skilled approach you dealt with it forced me to weep with happiness. I will be thankful for this assistance and thus pray you recognize what a powerful job that you are doing instructing the mediocre ones via your websites. Probably you have never met all of us.”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com