Partizan je favorit, ali u Podgorici ne pomišljaju na bijelu zastavu - Volim Podgoricu

Partizan je favorit, ali u Podgorici ne pomišljaju na bijelu zastavu

Sportski direktor Budućnosti Miroljub Ostojić ulogu favorita u predstojećem dvomeču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona prepušta Partizanu, ali obećava da će “plavi” skupo prodati kožu u tim utakmicama.

Sve je na strani crno-bijelih, koji su nedavno na kormilo vratili bivšeg reprezentativca Miroslava Đukića.

“Partizan je favorit. Mi se sigurno nećemo predati, pokušaćemo da što spremniji dočekamo duele koji slijede, pružimo maksimum a da li će taj maksimum biti dovovoljan da iznenadimo Partizan, zaista ne mogu da procijenim u ovom trenutku.Partizan je induvidualno, organizaciono, finansijski jači klub od nas. Nisu imali potrese tokom ljeta. Otišao je trener Nikolić koji je osvojio duplu krunu, stigao je Miroslav Đukić kome neće trebati mnogo vremena da se uklopi i složi kockice u pobjednički mozaik. Partizan ga već ima iz sezone koja je ostala iza nas. Ne kažem da će mu biti lako, ali mu je posao dosta olakšao Nikolić. Ponavljam, Partizan je veliki favorit, ali mi se nećemo predati unaprijed”, rekao je Sport Klub Miroljub Ostojić.

Ipak, u taboru Budućnosti razmišljaju pre svega o sebi.

“Pokušavamo da složimo kockice u mozaik i pripremimo ekipu za početak sezone i duele sa Partizanom. Odlasci i dolasci nas remete. Međutim, nemoćni smo. Ugovori su takvi, da gotovo svaki igrač ima klauzulu po kojoj ako dobije ponudu iz inostranstva može da ide i oni to koriste. Nekada na svoju štetu. Evo upravo smo dobili informaciju da bi Risto Radunović mogao da se vrati iz Arsenala jer nije prošao preglede. S druge strane, Senegalac Korea, divan momak i sjajan igrač je doživio povredu poslije dva treninga i sada ga posle operacije čeka pauza od šest mjeseci. Baš nas puno i to jako teškog posla očekuje do duela sa Partizanom”, dodao je Ostojić.

Partizan i Budućnost sastaće se 11. jula u Beogradu i sedam dana kasnije u Podgorici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com