SVETO MAROVIĆ: Nešto sam BEZVEZE danas! - Volim Podgoricu

SVETO MAROVIĆ: Nešto sam BEZVEZE danas!

Danica Korać objavila je na svom FB nalogu šalu na račun odlaska Svetozara Marovića na odsluženje zatvorske kazne, prenosi portal sedmica.me.

Tužilac: Sveto, da nećeš danas u zatvor?

Sveto: A ne mogu, nešto sam bezveze danas!
?

3 komentara

  1. Samo se vi zebavajte. Ovaj olosh, ljiga i lazov je znacajan krivac za to sto sljakate za tu bijednu platu, sto nemate dana odmora, sto vas poslodavac maltretira, sto racuni skacu u vis, sto sve poskupljuje, sto ne moze dijete da vam nadje posao ili uci normalno? Sto ne mozete da se lijecite za svoje pare… A vi zbijate salu dog ovaj gmaz nosi milione iz drzave. Nase milione, moje tvoje pare, pokradene od nas! A mi zbijamo sale.! Bre da ga nabijemo na vile ko seljaci u srednjem vijeku, to je ovaj olosh zasluzio! Alo pravosudni oprgani sta radite? Mislite da smo slijepi__??? Sveto je najveci olosh u dpsu, veci je olos cak i od onog narkomana mila, nepismenog…

  2. Nedirajte nam sveta. On je pravi DPS manager. On je idejni tvorac neovisne CG! On nas je oslobodio od serbske torturte! Sveto je zasluzan sto Budva izgleda kao MonteKarlo. Sveto je znacajniji od svih drugih funkcionera jer je filozof! Pravi moderni filozof kojeg svaki mladi crnogojac treba da cita i slijepo slusa! Podrska za sveta! ne damo te ponosu DPSa, DIKO NASA!!!

  3. I think other web-site proprietors should take this website as an model, very clean and great user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com