TRENERI ZASLUŽILI PEHAR ZA HRABROST: Razvaljivali vrata i spašavali djecu iz hotela (VIDEO) - Volim Podgoricu

TRENERI ZASLUŽILI PEHAR ZA HRABROST: Razvaljivali vrata i spašavali djecu iz hotela (VIDEO)

Osim vatrogasnih ekipa u gašenju požara koji je juče uništio hotel u Plavu Kula Damjanova učestvovali su treneri FK Stari aerodrom iz Podgorice čiji su članovi-73 djece, bili gosti ovog turističkog kompleksa. Ovi hrabri ljudi su rizikovali svoje živote kako bi djeca bila na sigurnom, hvatajući se u koštac sa vatrom koja je gutala sve pred sobom.

Jedan od trenera ovog kluba kazao je CdM-u da su brojna djeca bila u sobama kada je vatra buknula u hotelu.

“Uzeli smo aparate za gašenje, razvaljivali vrata i više puta smo provjeravali sobe da slučajno neko nije ostao. Pošto je vatrogasna služba malo udaljena od hotela, dok su stigli već cio hotel je bio zahvaćen vatrom. Vatrogasci su uradili sve što su mogli, nikoga ne krivimo“, dodaje on.

Trener Fk Stari Aerodrom ne želi da veliča sebe ali kaže da je jako bitno napomenuti da su se svim silama trudili da spasu sve što se moglo spasiti.

“Bacali smo kofere kroz prozor, ali i pored toga brojne stvari su nam uništene i spaljene jer smo se na prvom mjestu trudili da spasimo hotel“, navodi on.

Na kraju se u ime kluba zahvalio porodici Turković koja je vlasnik hotela, ističući da su im veliki prijatelji i da su ih gledali kao članove porodice.

“Potrudićemo se da organizujemo neku humanitarnu akciju i tako pomognemo da se hotel obnovi. Ovo je bila velika šteta, ali i veliki stres. Roditelji djece su bili u šoku, ali su nam davali podršku preko zajedničke grupe na Viberu“, istakao je on.

cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com