VELIKI KONCERT: DINO MERLIN U CRNOJ GORI - Volim Podgoricu

VELIKI KONCERT: DINO MERLIN U CRNOJ GORI

 

 

Dino Merlin, muzičar koji uživa kultni status i čije je muzičko stvaralaštvo dio kulturne istorije ovih prostora, ovog ljeta, nakon 30 godina dolazi u Ulcinj! Svjetska turneja “Hotel Nacional” koja je započeta po izlasku istoimenog albuma 2014. godine, do sada je posjetila blizu 70 gradova i ugostila preko pola miliona posjetilaca, a ovog ljeta, 5.avgusta,. na Velikoj plaži,gdje se očekuje više od 20 000 posjetilaca, obećava nezaboravno muzičko veče.

“Uzbuđen sam i sretan što ću napokon održati koncert u Ulcinju i to na predivnoj Velikoj plaži. Bit će to prvi koncert turneje “Hotel Nacional” na plaži. Obećavam Vam nezaboravni muzičko-scenski doživljaj i donosim onaj najbolji dio sebe, a to su moje pjesme.” – kazao je Dino Merlin.

 

Više od trideset godina karijere, jedanaest autorskih albuma, rasprodani stadioni i dvorane, rekordni tiraži, sve su to podaci kojima se može ponositi, ali Dino se prije svega ponosi svojom publikom, koja raste i živi uz njegove pjesme. Karijeru Dina Merlina obilježile su pjesme uz koje su stasavale generacije, ali i koje su pečat proteklog vremena i slika svih naših radosti, ljubavi, strahova i tuga. Budite i vi dio fantastične atmosfere i spektakularnog show-a “Hotel Nacional” koji Dino priprema 5.8.2017. u Ulcinju. Neka najveća crnogorska plaža bude ispunjena smijehom i pjesmom, kao i svi prostori u kojima je Dino Merlin do sada nastupao.

 

Prodaja ulaznica za koncert Dina Merlina u Ulcinju, pocinje u srijedu 5. jula. Ulaznice se mogu kupiti preko mreže Gigstix na trafikama ,,Tabcco S press,, kao i  na svim prodajnim mjestima Eventima ( www.eventim.rs  ) … Osim navedenih lokacija, karte možete kupiti i na sljedećim lokacijama;

– Delta City ,Podgorica / prodajni pult/

– Hercegovačka ulica – Podgorica /prodajni pult/

– Šetalište ispred Robne kuće / Bar, prodajni pult /

– Šetalište u Baru ,ispred lokala ,,Planet,, /prodajni pult/

– Rožaje, restoran Kulla

– Ulcinj, Pearl Beach Velika plaža

– Dodatne informacije o novim prodajnim mjestima dobicete uskoro….

 Cijene ulaznica su , u pretprodaji, po cijeni od 15,00 eura.

 

 U prodaji će biti i ulaznice za VIP  mjesta, po istoj cijeni ali uz obaveznu rezervaciju, na broj telefona +382 69 793 – 893

I, to nije sve..Petog avgusta, dnevni program počinje već u 11 sati , uz svjetske dj-eve –  Vivo iz Izraela  i  dj Mon , koji nam dolazi iz Španije. Nakon zagrijavanja uz elektronske zvuke, već od 20 sati , dvočasovni koncert održaće Dzenan Lončarević, kao uvertira pred Merlinov nastup  koji je zakazan za 22 sata.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com