Multimedijalna poslovnica Crnogorskog Telekoma otvorena u Pljevljima - Volim Podgoricu

Multimedijalna poslovnica Crnogorskog Telekoma otvorena u Pljevljima

                                                                     

Crnogorski Telekom otvorio je danas redizajniranu, multimedijalnu poslovnicu u Pljevljima.

Ovo je još jednu u nizu multimedijalnih poslovnica otvorenih u Crnoj Gori u skladu sa najnovijim konceptom rada T-Centara, koji se primjenjuje u okviru Dojče Telekom grupe. Nova poslovnica nudi lakši i savremeniji način prezentacije svih usluga kompanije, sa ciljem da korisnicima omogući potpuno novo iskustvo u modernom ambijentu i lakši pristup svim servisima.

Otvaranje nove poslovnice u Pljevljima je bila prava prilika da se korisnicima ponudi posebna povoljnost za kupovinu uređaja. Tako je danas omogućen popust od 5% za kupovinu na rate telefona Huawei P10 i Huawei P10 lite, jednih od najaktulenijih mobilnih uređaja u svijetu danas.

Cilj otvaranja potpuno digitalne poslovnice jeste da ona bude prepoznata kao najbolje mjesto za sve usluge koje kompanija nudi. Ovakav način prezentacije proizvoda i usluga Crnogorskog Telekoma će u velikoj mjeri unaprijediti komunikaciju i rad sa korisnicima. Crnogorski Telekom će nastaviti širenje prodajne mreže sa novim konceptom, kako bi na pravi način odgovorio na sve zahtjeve i potrebe korisnika.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com