Optimizam na Trešnjici: Željezničar nije nepobjediv - Volim Podgoricu

Optimizam na Trešnjici: Željezničar nije nepobjediv

 

Zeta prošlog četvrtka na ,,Grbavici“ nije ličila na ekipu iz druge polusezone proteklog prvenstva Crne Gore.Zeta prošlog četvrtka na ,,Grbavici“ nije ličila na ekipu iz druge polusezone proteklog prvenstva Crne Gore.

Iz te postave falio je samo jedan igrač (golman Mladen Božović koji je otišao u grčku Larisu), ali je nedostajalo i nekoliko segmenata igre koji su „vukove” činili privlačnim za gledanje, makar za standarde na domaćoj sceni.

Nažalost, blijedo lice ekipe Dušana Vlaisavljeviča kaznio je Željezničar golom u 48. minutu koji ga je približio drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

“Nijesmo odigrali na našem nivou”, iskren je Aldin Adžović.

“Očekivali smo bolje izdanje, a malo nas je poremetio rani gol Željezničara u drugom poluvremenu. Pokušavali smo pas igrom da dođemo makar do izjednačenja, ali stvorili smo manje šansi nego inače. Minus od 1:0, ipak, nije toliko veliki, a ni Željo nije ostavio mnogo bolji utisak od crnogorskog vicešampiona.”

Devedeset sarajevskih minuta pokazali su da su „plavi” i Golubovčani približnog kvaliteta.

“Željezničar nije nepobjediv, uvjerili smo se u to na „Grbavici”. Istina, ni mi se nijesmo pokazali u najboljem svijetlu, ali imamo rivala protiv kojeg može da se igra. Čeka nas revanš u Podgorici gdje čemo, vjerujem, pokazati kvalitet više od vicešampiona Bosne i Hercegovine”, dodao je Adžović.

Jasno je, ipak, da Zetu u četvrtak očekuje kompleksan zadatak. Mora da juri zaostatak, a istovremeno da sačuva mrežu jer bi i jedan primljeni gol znatno udaljio od prolaza u drugo kolo.

“Ne smijemo da srljamo. Moramo da budemo oprezni, a rani gol bi nam znatno olakšao posao. Imamo problema sa povredama (Cavniča i Vujačiča, prim, aut), trebaće nam i podrška publike, nadam se da će nam biti vjetar u leđa”, istakao je vezista Aldin Adžović.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com