ZORAN JANKOVIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Bacio pod voz jer je mislio da je ubio dječaka - Volim Podgoricu

ZORAN JANKOVIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Bacio pod voz jer je mislio da je ubio dječaka

 

 

Zoran Janković (40) iz sela Ljubić kod Knića bacio se u nedjelju uveče pod voz koji je saobraćao na relaciji Kragujevac – Kraljevo.

Prema jednoj verziji, Janković je to učinio nakon što je dobio informaciju da je dečak kojeg je povrijedio u sudaru u teškom stanju i da se ljekari bore za njegov život.

Janković je u petak uveče oko 22 sata u mestu Vučkovica udario autom šesnestogodišnjeg dječaka koji je bio na biciklu. Nakon uviđaja, dječaka je hitna pomoć odvezla u bolnicu, a Zorana policija na trežnjenje, jer mu je pronađen alkohol u krvi.

– Proveo je cijelu noć u policiji, ali se sjutradan, u subotu nije vratio kući. Nije ga bilo ni u nedjelju, dok uveče nismo čuli da ga je pregazio voz. Zoki je bio divan čovjek. Taj se nikada nije posvađao ni potukao. Svima u selu je pomagao. Mislim da se uplašio jer nije znao da li je dječak preživio posle udesa – kaže za „Blic“ Stanojka Janković iz Ljubića, baka nastradalog Zorana.

U Kliničkom centru u Kragujevcu, saznali smo da je dječak primljen sa teškim tjelesnim povredama i da ima povrede glave. On je hospitalizovan u Centru za anesteziju i reanimaciju Intenzivne nege u KC Kragujevac.

– Trenutno nije u svjesnom stanju, ali su mu sve životne funkcije stabilne – kažu iz KC Kragujevac.

Kako smo nezvanično saznali, Zoran je najvjerovatnije posle izlaska sa trežnjenja, otišao da obiđe dječaka. Nakon što je vidio da on nije u svjesnom stanju, i da je imao teške povrede, najverovatnije se uplašio i otišao da se baci pod voz.

Sahrana je danas u 12 sati u njegovom selu Ljubić kod Knića.

Blic.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com