Mekinro uporedio Đokovića sa čuvenim golferom - Volim Podgoricu

Mekinro uporedio Đokovića sa čuvenim golferom

Legendarni teniser Džon Mekinro izjavio je da je sada svima jasno da Novaku Đokoviću baš ne ide u braku sa Jelenom, te da je to razlog loših rezultata srpskog tenisera.

Mekinro je Đokovića uporedio sa Tajgerom Vudsom koji je nakon dugogodišnjeg braka priznao svojoj supruzi da ju je varao više od 100 puta.

Amerikanac je dodao da četvrti igrač planete neće povratiti staru formu sve dok ne riješi nesuglasice sa svojom suprugom.

“Prva osoba koja mi padne na um kada mislim o Novakovom problemu je Tajger Vuds. On je imao problema i jednostavno je bio van sebe. Novak je priznao da ima problema van terena sa svojom porodicom, odnosno suprugom Jelenom. Ne možete biti fokusirani na tenis kada se to dešava, vi onda jednostavno više niste taj igrač”, rekao je Mekinro, te nastavio:

“Novakova situacija me baš podsjeća na Tajgerovu i tužno je da se čuveni golfer nakon svega toga više nikada nije vratio u pravu formu. Zapitam se da li je moguće da mu se sve to dešava. To je jednostavno stvar koja ti uđe u mozak i ne možeš protiv toga. Pa, na terenu je vidljivo da ima problema i svako je to shvatio”.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com