DJELOVI GRADOVA BEZ STRUJE - Volim Podgoricu

DJELOVI GRADOVA BEZ STRUJE

Podgorica

-Zbog radova na dalekovodu Lijeva Rijeka, u petak 07. jula, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće   Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

-Zbog radova u trafostanici Zelenika 2, u petak 07. jula, u terminu od 8:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica AVNOJ-a, Manastirska ulica i dio ulice Ruža.

-Zbog radova u trafostanici Vasa Raičkovića, u petak 07. jula, u terminu od 9 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica Vasa Raičkovića br. 53.

Cetinje

-Zbog radova na dalekovodu Bajice (ogranak za Petrov do), u petak 07. jula, u terminu od 12 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  Dubovik, Petrov Do i Milijevići.

 

-Zbog radova u trafostanici Ponor, u petak 07. jula, u terminu od 8 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  Podgranicom i dio Donjeg Polja.

-Zbog radova u trafostanici Bolnica, u petak 07. jula, u terminu od 12 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Ivanbegove ulice u blizini benzinske pumpe.

Nikšić

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Goransko (Šume), u petak 07. jula, u terminu od 9 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Podvrš, u petak 07. jula, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak 07. jula, u terminu od 8 do 20 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u ulici Bulevar 13. jul – Kličevo

Kotor

Zbog radova u trafostanici Sv. Matija (Radanovići), u petak 07. jula, u terminu od 9 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Sv. Matija.

Kolašin

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Đuđevina, u petak 07. jula, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselje Đuđevina.

-Zbog radova na dalekovodu Lipovo, u petak 07. jula, u terminu od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Žabljak                                                                                                                                                                       

Zbog radova na dalekovodu Virak, u petak 07. jula, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bukovica i Borovac.                                                                

Pljevlja

Zbog radova na dalekovodu Crljenice, u petak 07. jula, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Crljenice, Otilovići, Lukavice, Vijenac, Ranč, Mijailovica, Stajišta, Bjelibor, Adrovići, Zaglavice, Crni Vrh, Rudnica.

Andrijevica

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Đuliće, u petak 07. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Kralje, u petak 07. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Rožaje

Zbog radova na dalekovodu Zekići-Dacići, u petak 07. jula, u terminu od 8:30 do 20 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Dacići, Granični prelaz Kula, Kaluđerski laz, Gornji Bukelj i Donji Bukelj.

Bijelo Polje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Rajkovići, u petak 07. jula, u terminu od 9 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača Pavinog Polja (STS Rajkovići – izvod Rajkovići).

Šavnik

Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Boan, u petak 07. jula, u terminu od 8 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mjesna zajednica Boan i fabrika vode Eko Per

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com