Kao trogodišnjak rekao da će je oženiti, a nakon 20 godina ispunio obećanje (VIDEO) - Volim Podgoricu

Kao trogodišnjak rekao da će je oženiti, a nakon 20 godina ispunio obećanje (VIDEO)

 

Svi znaju da prva ljubav zaborava nema. I iako je ova izreka prilično tačna, malo koja ljubav iz mlađih dana, kada su u pitanju čista i nevina snažna osjećanja, zaista potraje. Ipak, za sve postoje izuzeci, pa tako i u ovom slučaju, a pravi primjer za to su Laura Šil i Met Grodski čija je priča dostojna filmskog platna raznježila svijet.

 
 
 

Naime, Met i Laura se poznaju 20 godina i isto toliko vole, a u decembru prošle godine odlučili su i da svoju ljubav krunišu brakom.

Phoenix couple shares their incredible journey that began in p…

PHOENIX LOVE STORY: Matt Grodsky knew in preschool that he was going to marry Laura Scheel. After reuniting years later, the pair became husband and wife.MORE: http://12ne.ws/2sZTeQJ

Gepostet von 12 News am Freitag, 30. Juni 2017

”Laura i ja smo se upoznali u vrtiću. Jedna od mojih prvih uspomena je trenutak kada sam kao trogodišnjak stao ispred svoje klase i svima rekao kako ću je jednog dana oženiti. Kada smo bili klinci Laura me je naučila da se ljuljam, vozim rolere i pokazala kako se pravilno jedu štapići od sira. Imamo brojna sjećanja na žmurke, jurke i gomilu neprospavanih noći. Bio sam zaljubljen u nju još kao dječak i to se nije promijenilo ni danas. Na početku osnovne škole smo izgubili kontakt, pa su nam narednih sedam godina novogodišnje čestitke bile jedini vid komunikacije i prilika da jedno drugome vidimo lice. Tek smo se pred početak srednje škole ponovo sreli zahvaljujući zajedničkom prijatelju. Za samo dvije nedjelje odlučili smo da otpočnemo vezu. Nastavili smo da se zabavljamo i kroz cijelu srednju školu, iako smo pohađali različite škole. Izdržali smo čak i fakultet koji nas je odveo u dvije različite države. Tako je bilo sve do 23. maja 2015. godine kada sam odlučio da moja prva ljubav iz vrtića postane moja žena. Zaprosio sam je na mjestu gdje je sve počelo – našoj predškolskoj učionici”, ispričao je Met.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com