MIJOVIĆ SE PONOVO OBRATIO ŠEHOVIĆU: ,,Kao pravo muško, sakrio se iza suknje” - Volim Podgoricu

MIJOVIĆ SE PONOVO OBRATIO ŠEHOVIĆU: ,,Kao pravo muško, sakrio se iza suknje”

Nakon juerašnjeg Fejsbuk posta direktora NVO 4LIFE Saše Mijovića u kojem se osvrnuo na, prema njegovom mišljenju partijsko zapošljavanje,  mistra prosvjete Damira Šehovića, a nakon toga i odgovora Šehovića da je ,,neozbiljno komentarisati izjave sa FB profila”, stigao je novi odgovor Mijovića.

Novu FB objavu Mijovića prenosimo integralno:

,,Ministar, plavski reformator, Damir Šehović na pitanja novinara odgovorio je da je neozbiljno da komentariše izjave sa fb profila (Bez namjere da uvrijedim plavljane, i ja sam odozgo, majka iz Velike). O ti ozbiljnosti gromado, o ti moralni i ljudski maksimume. Dosledan kao i uvijek, zavisi od prilike, nekad komentariše, nekad ne. Zavisi od količine argumentacije koju posjeduje. U ovom slučaju je nema, zato i ovakav odgovor. I to se kao pravo muško, sakrio iza suknje i PR službu isturio da ga brani. Hrabro, čojski i viteški, nema šta. Tebi sam se obratio, ne ni ministarstvu ni PR službi, junače. Ali oćeš plavski reformatore, oćeš, odgovorićeš i odgovaraćeš. I to ne samo meni, samo polako… Tu si da odgovaraš na pitanja javnosti, a biće ih.

MIJOVIĆ OGORČEN NA ŠEHOVIĆA: Nema potrebe da je moliš da bude pomoćnica!

 

I ova šarada oko šminkanja Zakona koju nazivaš reformom, uskoro će biti argumentovano iskritikovana, i to iz najvisočijih stručnih krugova, koji su zgroženi ovom plavskom reformom vaspitanja i obrazovanja. Negativne posledice ove tvoje brljotine će tek da se osjete. I ti ćeš snositi odgovornost! I zapamti jos ovo, tvoj vaš cilj da ovim postignete političku kvotu, si se prevario. Za tebe i tvoju partiju će eventualno na sledećim izborima glasati Vuk dzudo trener Stanišić (ako je zbog ovoga DPS člansku zamijenio sa SD) i eventualno članovi njegove porodice. Izgleda si se malo zanio jer su te prevarili tvoji dupeuvlakaci koji su ti rekli da si prepametan, a ti nažalost povjerovao. I zato si umjesto da iskoristiš zicer, dao autogol. Vrlo mudro i pametno, nema šta…”

 

Ministar prosvete, plavski reformator, Damir Šehović na pitanje novinara odgovorio je da je neozbiljno da komentariše…

Gepostet von Sasa Mijovic am Mittwoch, 5. Juli 2017

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com