RASPISANA CRVENA POTJERNICA ZA PODGORIČANINOM - Volim Podgoricu

RASPISANA CRVENA POTJERNICA ZA PODGORIČANINOM

Crnogorske vlasti raspisale su crvenu Interpolovu potjernicu za Podgoričaninom Stevanom Stamatovićem koji se sumnjiči daje bio na čelu kriminalne organizacije koja je pripremala likvidaciju Radojice Zekovića.

To je Pobjedi potvrđeno iz više izvora bliskih istrazi.

Prema navodima prijave, Stamatović je, sa još jednom nepoznatom osobom, organizovao grupu koja je trebalo da likvidira Nikšićanina Radojicu Zekovića, koji je iz spuškog zatvora izašao na vikend odsustvo.

Članovi Stamatovićeve grupe, prema sumnjama Tužilaštva, su Milan Lješnjak, Dejan Deletić, Đorđije Božović i Stefan Balević.

Njima je kada su uhapšeni odlukom sudij e za istragu Višeg suda određen pritvor od 30 dana, dok je Aleksandar Bojović tada pušten da se brani sa slobode.

Naredbom za istragu okrivljenima se na teret stavlja krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

Svi osumnjičeni su pred istražiteljima kategorično negirali navode iz prijave. Deletić se tereti za krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije u sticaju sa krivičnim djelom teško ubistvo u pokušaju, i u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a Balević za stvaranje kriminalne organizacije. Istražitelji su 20. maja razotkrili grupu koja se tereti za više krivičnih djela. Tada je uhapšen Dejan Deletić, koji je sa Milanom Lješnjakom postavio 900 grama eksploziva ispod „golfa 5“ na Zabjelu.

Pobjeda

1 komentar

  1. Ajte ljudji ovo DF nesto musti. Podbunjuje majke, prijavljuju dojave o bombama, njihovi aktivisti nose oruzje.. Za svu krizu u drzavu krivi su madnic i medojevic! Da se dps pira sigurnim korakom bi vec bili u nato, u brisel, ne bi bili na balkan posrani no bi vec bili u nju jork i u washington nas najmiliji bracki srdacni! eviva tramp, eviva hilari, eviva duskjo eviva milo!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com