SRAMNA OSVETA ZBOG LOŠE INTERNET KONEKCIJE: Pogledajte šta su ovi turisti uradili (FOTO) - Volim Podgoricu

SRAMNA OSVETA ZBOG LOŠE INTERNET KONEKCIJE: Pogledajte šta su ovi turisti uradili (FOTO)

Nezadovoljni zbog internet konekcije u ljetovalištu u kojem su boravili na nedavnom ljetovanju u Grčkoj, srpski turisti su riješili da se “osvete” vlasnicima vila. Međutim, način koji su izabrali nije nimalo pristojan, ako to osveta uopšte može i biti.

Srpski turisti do sad su se, uglavnom, žalili na loš smještaj, njegovu opremljenost, udaljenost apartmana od plaže. A ovog puta grupa Srba zamjerila je domaćinima loš internet. Nije, ipak, sve ostalo samo na žalbi.

Foto: Facebook/Live from Greece

Foto: Facebook/Live from Greece

Na društvenim mrežama pojavile su se slike sramotne osvete. Srpski turisti su bili toliko bijesni da su kompletan namještaj u apartmanu ispolivali maslinovima uljem.

Foto: Facebook/Live from Greece

Foto: Facebook/Live from Greece

“Stradali” su kreveti, jastuci, posteljina, pa čak i fioke, što se može vidjeti i u priloženim fotografijama ja jednoj od Fejsbuk grupa namijenjenih srpskim turistima koji ljetuju u Grčkoj.

Korisnici društvenih mreža osudili su ovakav postupak i u svojim komentarima napisali da je poznato da se rijetko gdje u privatnom smještaju u grčkim ljetovalištima može “uhvatiti” dobra internet konekcija, pa su preporučuli odlazak u obližnje kafiće ili hotele.

Foto: Facebook/Live from Greece

Foto: Facebook/Live from Greece

Opcija svakako ne treba da bude uništavanje imovine.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com