Upoznajte Kseniju, jedinu bubnjarku u Nikšiću - Volim Podgoricu

Upoznajte Kseniju, jedinu bubnjarku u Nikšiću

 

Mlada i talentovana muzičarka, Ksenija Gredić iz Nikšića, počela je da svira bubnjeve 2011. godine u nižoj muzičkoj školi, a kako kaže ljubav prema tom instrumentu je došla nekako sama od sebe.

„Sve je počelo sasvim slučajno i samo od sebe, i od prvog momenta imam veliku želju da učim, saznajem nove stvari i da se usavršavam“, kaže za CdM Ksenija.Ksenija ima veliku podršku i razumijevanje svoje porodice i prijatelja, što joj kako kaže mnogo znači, jer je nekada teško uskladiti sve obaveze.

„Svakodnevno vježbam kod kuće, a kada radim sa bendom onda vježbamo u studiju“, dodaje Ksenija.

Ksenija Gredić je za sada jedina djevojka koja svira bubnjeve u Nikšiću.

„Što se tiče profesionalnog angažmana, svirala sam do sada u dva ozbiljna benda. Ali sam zbog škole i brojnih obaveza morala da izaberem samo jedan kako bih sve postigla, to je bio Voodoo, koji mi je bio vjetra u leđa“, kaže Ksenija.

Ksenija je dosta iskustva stekla svirajući i na muzičkim festivalima.

“Stekla sam mnogo iskustva što se tiče festivala, svirki, saradnje. U početku je sve to bilo novo za mene ali vremenom sam se uz njih navikla i sve je išlo super. Potrebno je svakako mnogo i vježbe i odricanja da bi se postigao rezultat”.

Kako kaže, za sada nema ozbiljne planove sa muzikom, jer sljedeće godine kreće na fakultet, tako da će muzika biti njen hobi.

„Ovo je moj hobi, volim da sviram sa bendom i uživam u tome, ne planiram da se profesionalno bavim time, sljedeće godine idem na fakultet…ali nikad se ne zna“, dodaje Ksenija.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com