JESTE LI SPREMNI ZA NAJVEĆU ŽURKU U EVROPI: Na Jazu podignute prve bine - Volim Podgoricu

JESTE LI SPREMNI ZA NAJVEĆU ŽURKU U EVROPI: Na Jazu podignute prve bine

Pripreme za još jedno izdanje Sea Dance festivala ulaze u svoju završnicu, a na Jazu su već podignute i prve binske konstrukcije na kojima će, od 13. do 15. jula, nastupiti plejada svjetskih, regionalnih i domaćih zvijezda. 

Planetarne megahitove, kao što su “Love Me Again”, “Come And Get It”, “Blame”, na spektakularno otvaranje Sea Dance festivala, 13. jula na Full feel Budva Main stage powered by Addiko Bank, donosi britanska muzička zvijezda Džon Njumen. 

Autor desetina svjetskih hitova i glavna DJ zvijezda vodećih svjetskih festivala Fatboy Slim napraviće žurku za pamćenje u petak, 14. jula, na Sea Dance festival, tačno 15 godina nakon istorijskog nastupa na Brajton biču! Talas svjetskih mega hitova poput “Rockafeller Skank”, “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, “Right Here, Right Now”, “Praise You” i desetina drugih zapljusnuće obalu Jaza, a publika će imati priliku da uživa u putovanju kroz muzički vrtlog koji čine fank, haus, tehno, elektro, hip-hop i rokenrol stopljeni u jedinstveni, energični nastup Fatboy Slima, koga je magazin “Q” svrstao na listu “50 izvođača koje za života morate slušati uživo”. 

Jedna od najprepoznatljivijih svjetskih muzičkih zvijezda Sean Paul u subotu, 15. jula napraviće završnu žurku ovogodišnjeg, četvrtog po redu Sea Dance festivala! Popularni Jamajčanin, dobitnik dvije Gremi i čak četiri MOBO nagrade, iza sebe ima preko 30 svjetskih hitova kao što su “Get Busy”, “Temperature”, “Gimme The Light” i “We Be Burning”, a na toj listi posebno se izdvajaju njegovi već legendarni dueti.

Četvrto izdanje Sea Dance festivala ugostiće i vodeću zvijezdu svjetske house,  disco muzičke scene, DJ Mahmut Orhana, tvorca plenatarno popularnog hita “Feel” koji je pokorio gotovo sve svjetske top liste. 

Na festivalu će nastupiti i domaći dvojac Who See, koji na Jaz donose pregršt hitova sa novog albuma “Pamidore” kao i njihove kolege Bad Copy, Irie FM i mnogi drugi. 

A pravo sa Exita na Jaz ove godine stiže i kultna No Sleep bina čiji program predvode neka od najuzbudljivijih imena svjetske andergraund scene Amelie Lens, Denis Horvat, South London Ordnance, Space Dimension Controller, Ettap Kyle, Kobosil uz brojne regionalne i domaće izvođače elektronske scene.  

Ulaznice sa popustom od čak 60% samo danas i sjutra

Ulaznice po promo cijeni od 29.99 eura za sva tri dana festivala kao i dnevne ulaznice po cijeni od 19.99 eura,  mogu se kupiti po ovoj cijeni još samo danas i sjutra. Ovo je cijena sa čak 60% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš).

Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com