Početna » NASLOVNA » ŠĆEKIĆ: Ne želim da budem predsjednik partije

ŠĆEKIĆ: Ne želim da budem predsjednik partije

Predsjednik beranskog odbora Socijalističke narodne partije, Dragoslav Šćekić, poručio je danas da ne želi da se kandiduje za predsjednika stranke čak i ako bude predložen za tu funkciju.

On je nakon današnje sjednice Glavnog odbora, kojoj nisu prisustvovali Srđan Milić i Snežana Jonica, kazao da iza njega ne stoji niko i da se on zalaže samo za jedinstvo partije.

“S obzirom da se moje ime u javnosti provlačilo kao eventualnog kandidata za predsjednika SNP-a i da pripadam određenom dijelu partije, mogu da kažem da pripadam onome dijelu koji se zalaže za jedinstvo, očuvanje i bolji rezultat SNP-a. Takođe se zalažem  za pošten odgovoran i kvalitetan Kongres u cilju nalaženja novog rješenja koje će dati jedinstvo stranke”, rekao Šćekić.

Kada je u pitanju njegova kandidatura za izbor novog partijskog lidera, čak i ako bude predložen, Šćekić je kazao da nema ambiciju da postane novi predsjednik.

“Ako sjednemo i nađemo zajedničko rješenje, ja se ne želim kandidovati za predsjednika partije”, rekao je on.

Šćekić kaže da su zvali na dijalog predsjedavajućeg Glavnim odborom, Branka Ivanovića, i potpredsjednicu partije Danijelu Pavićević, ali bezuspješno.

“Ne žele sastanak sa nama. Mora se razgovarati, mora se voditi dijalog, ako iskreno žele očuvanje Socijalističke narodne partije, ako žele opšti intreres, a ne lični interes,” rekao je Šćekić.

(Vijesti)

Check Also

Dio članova SNP osporava izbor potpredsjednika: Traže da Joković povuče odluku

Funkcioneri Socijalističke narodne partije (SNP) okupljeni oko Snežane Jonice nastaviće da bojkotuju sjednice Glavnog odbora (GO) ...

GO SNP: Šćekić, Ivanović i Đurović izabrani za potpredsjednike; Joković: Postojao je kvorum

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije koja je počela sa skoro sat zakašnjanja završena je ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *