Početna » NASLOVNA » ŠĆEKIĆ: Ne želim da budem predsjednik partije

ŠĆEKIĆ: Ne želim da budem predsjednik partije

Predsjednik beranskog odbora Socijalističke narodne partije, Dragoslav Šćekić, poručio je danas da ne želi da se kandiduje za predsjednika stranke čak i ako bude predložen za tu funkciju.

On je nakon današnje sjednice Glavnog odbora, kojoj nisu prisustvovali Srđan Milić i Snežana Jonica, kazao da iza njega ne stoji niko i da se on zalaže samo za jedinstvo partije.

“S obzirom da se moje ime u javnosti provlačilo kao eventualnog kandidata za predsjednika SNP-a i da pripadam određenom dijelu partije, mogu da kažem da pripadam onome dijelu koji se zalaže za jedinstvo, očuvanje i bolji rezultat SNP-a. Takođe se zalažem  za pošten odgovoran i kvalitetan Kongres u cilju nalaženja novog rješenja koje će dati jedinstvo stranke”, rekao Šćekić.

Kada je u pitanju njegova kandidatura za izbor novog partijskog lidera, čak i ako bude predložen, Šćekić je kazao da nema ambiciju da postane novi predsjednik.

“Ako sjednemo i nađemo zajedničko rješenje, ja se ne želim kandidovati za predsjednika partije”, rekao je on.

Šćekić kaže da su zvali na dijalog predsjedavajućeg Glavnim odborom, Branka Ivanovića, i potpredsjednicu partije Danijelu Pavićević, ali bezuspješno.

“Ne žele sastanak sa nama. Mora se razgovarati, mora se voditi dijalog, ako iskreno žele očuvanje Socijalističke narodne partije, ako žele opšti intreres, a ne lični interes,” rekao je Šćekić.

(Vijesti)

Check Also

SNP: Bez skrivenih poluiskrenih namjera moguća smjena režima

Socijalistička narodna partija Crne Gore smatra da nedjeljni rezultati upućuju jasnu poruku da su potrebne ...

Završena sjednica GO SNP: Suočavamo se sa opstrukcijama unutar partije

Na današnjoj sjednici Glavnog odbora SNP-a nisu potvrđene liste kandidata za odbornike za izbore u ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *