Početna » NASLOVNA » ŠĆEKIĆ: Ne želim da budem predsjednik partije

ŠĆEKIĆ: Ne želim da budem predsjednik partije

Predsjednik beranskog odbora Socijalističke narodne partije, Dragoslav Šćekić, poručio je danas da ne želi da se kandiduje za predsjednika stranke čak i ako bude predložen za tu funkciju.

On je nakon današnje sjednice Glavnog odbora, kojoj nisu prisustvovali Srđan Milić i Snežana Jonica, kazao da iza njega ne stoji niko i da se on zalaže samo za jedinstvo partije.

“S obzirom da se moje ime u javnosti provlačilo kao eventualnog kandidata za predsjednika SNP-a i da pripadam određenom dijelu partije, mogu da kažem da pripadam onome dijelu koji se zalaže za jedinstvo, očuvanje i bolji rezultat SNP-a. Takođe se zalažem  za pošten odgovoran i kvalitetan Kongres u cilju nalaženja novog rješenja koje će dati jedinstvo stranke”, rekao Šćekić.

Kada je u pitanju njegova kandidatura za izbor novog partijskog lidera, čak i ako bude predložen, Šćekić je kazao da nema ambiciju da postane novi predsjednik.

“Ako sjednemo i nađemo zajedničko rješenje, ja se ne želim kandidovati za predsjednika partije”, rekao je on.

Šćekić kaže da su zvali na dijalog predsjedavajućeg Glavnim odborom, Branka Ivanovića, i potpredsjednicu partije Danijelu Pavićević, ali bezuspješno.

“Ne žele sastanak sa nama. Mora se razgovarati, mora se voditi dijalog, ako iskreno žele očuvanje Socijalističke narodne partije, ako žele opšti intreres, a ne lični interes,” rekao je Šćekić.

(Vijesti)

Check Also

Milić novi član GO SNP-a

     Bivši predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić ostao je visoki funkcioner te ...

PODGORICA: „Doviđenja, idem u Front“

  Iako je većina pozdravila izbor Vladnima Jokovića gromoglasnim aplauzom, jučerašnji kongres SNP-a ipak nije ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *