(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SNIMAK TRAGEDIJE: Ovako je vožnja Venus Vilijams dovela do tragičnog ishoda - Volim Podgoricu

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SNIMAK TRAGEDIJE: Ovako je vožnja Venus Vilijams dovela do tragičnog ishoda

U javnosti se, zahvaljujući portalu “TMZ”, pojavio snimak saobraćajne nesreće u kojoj je teniska zvijezda Venus Vilijams izazvala automobilsku nesreću, u kojoj je poginula jedna osoba.

Prema prvobitnom saopštenju policije Palm Bič Gardensa, koje je objavljeno pretprošlog četvrtka, svjedoci su naveli da je Vilijamsova projurila kroz crveno svjetlo 9. juna i izazivala sudar. U toj nesreći je povrijeđen 78-godišnji Džerom Barson, koji je preminuo dvije nedjelje kasnije.

Snimak je, međutim, pokazao da su se stvari drugačije odvijale.

 

Slavna teniserka je, naime, prošla na zeleno svjetlo kada je krenula kroz raskrsnicu, ali se na sredini zaustavila, zbog jednog vozila. Misleći, vjerovatno, da je za nju i dalje zeleno svjetlo, a u međuvremenu se upalilo crveno, ona je krenula da prelazi i drugi dio raskrsnice. Baš tada je sa desne strane na njena kola naletjelo vozilo u kome je bio nesrećni deka.

Tim vozilom je upravljala Barsonova supruga Linda, koja je poslije tragedije istražiteljima navela da se približavala raskrsnici kada se upalilo zeleno svjetlo i da nije mogla da se zaustavi na vrijeme. Ona je pretrpjela lakše tjelesne povrede, a 37-godišnja Vilijamsova nije bila povrijeđena.

Podsjetimo, advokat Venus Vilijams Malkolm Kaningem rekao je da je ona ušla vozilom u raskrsnicu dok je na semaforu bilo zeleno, i da je išla brzinom od pet milja na sat (manje od 10 kilometara na sat), kada je drugo vozilo udarilo u njeno.

Kako se navodi, Kaningem je u saopštenju u četvrtak rekao da je ona izrazila “najdublje saučešće porodici koja je izgubila voljenu osobu”.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com