DJEVOJKE OPREZ! Ova tri horospkopska znaka će vas SIGURNO PREVARITI na ljetovanju! - Volim Podgoricu

DJEVOJKE OPREZ! Ova tri horospkopska znaka će vas SIGURNO PREVARITI na ljetovanju!

 
 

Vaš partner je otišao na more sa svojim društvom? Opterećivali se vi prevarama ili ne, vjerujući zvijezdama muškarci u ovim horoskopskih znacima se neće vratiti kući mirne savjesti.

Blizanci

Blizanci nisu za džabe dvolični. Ovaj vazdušni znak je sklon lakom sklapanju prijateljstva, a na plaži se uvijek pokaže kao glavni „lovac“. Ako sjedite kod kuće i čekate ga da se vrati sa mora, horoskop vam savjetuje da izađete u provod, jer bolje da ne znate šta je vaš partner radio na ljetovanju.

Lav

Oni su kraljevi egocentričnosti! Nikada sebi ne bi dozvolili da se vrate sa plaže a da nisu bili glavni. Moral im je slabija strana, pa će sebe uvijek tješiti da ono što partnerka ne zna, ne može ni da je boli. Međutim, teški su kada su prevareni, tako da teško onom ko njega prevari. Samopouzdanje jednog Lava zavisi baš od broja djevojaka koje je uspio da zavede na ljetnjem odmoru.

Ribe

Djeluju vam kao nježne i emotivne duše, ali i Ribe umiju da prevare! Kao i Blizanci, one imaju dualnu prirodu! Ili ste nabasali na totalnog sveca ili na grešnika kome nema ravnog, a ako je vaš partner od druge vrste, budite uvjereni da se sa odmora ili poslovnog puta neće vratiti čiste savjesti.

mom.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com