Grobarima zabranjen dolazak u Podgoricu - Volim Podgoricu

Grobarima zabranjen dolazak u Podgoricu

Navijači Partizana, popularni Grobari, neće moći organizovano da putuju u Podgoricu, odlučila je UEFA.

Evropska kuća fudbala je kaznila beogradski klub zbog pogrdnog skandiranja na prošlogodišnjem meču sa poljskim Zaglebjem.

„Odlukom discipllinskih organa UEFA, FK Partizan je izrečena zabrana organizovanog prisustva navijača na prvom gostujućem meču u kvalifikacijama. Ovo znači da sektor koji je propisan za navijače gostujućeg kluba, neće biti stavljen na raspolaganje FK Partizan i njegovim navijačima. Kazna je donijeta zbog neprimjerenog ponašanja i skandiranja jednog dijela gledališta na meču sa poljskim Zaglebjem prošle godine”, navodi se u saopštenju Partizana.

Revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana zakazana je za 18. jul. Prethodno će ovi rivali odmjeriti snage u Beogradu, sjutra od 20 sati i 45 minuta.

www.cdm.me

2 komentara

  1. I am only writing to let you be aware of what a excellent discovery my cousin’s girl developed using your blog. She even learned a lot of details, not to mention what it’s like to possess a marvelous helping spirit to have most people effortlessly know specific grueling subject matter. You really surpassed my desires. I appreciate you for presenting these effective, dependable, revealing not to mention fun tips on that topic to Lizeth.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com