Željko Šašić: I Lukas i Sonja su prevaranti - Volim Podgoricu

Željko Šašić: I Lukas i Sonja su prevaranti

 
 

Posljednjih nedjelju dana estradu trese bračna afera Aca Lukasa i njegove supruge Sonje Vuksanović, a njen bivši suprug i otac njene ćerke Sofije – Željko Šašić, kaže da uživa u toj, kako je rekao, “španskoj seriji”.

Šašić tvrdi da je Lukasu teže palo to što vjeruje da on sada likuje nad njihovim skandalima.

“Ma njemu je sada gore to što misli da ja likujem nad njihovim skandalima, nego sve što ga je strefilo i okarakterisalo kao nekoga ko je prevaren ili ne znam šta već. Varaju se oboje, ne likujem, samo mi je zabavna ta španska serija”, rekao je Željko ta STAR i dodao:

“Nisam im držao sveću, ali svašta se godinama priča po gradu, i o prevarama i o drugim stvarima, nisu zlatni ni jedno ni drugo. Kažem, sve je previše zabavno, posebno to što navode da je Lukas čitao njene poruke i tako je uhvatio, e pa to je hit. Pa što tražiš vraga”.

Na pitanje da li je i dalje zaljubljen u svoju bivšu suprugu Šašić je sa osmijehom rekao:

“Ne, nemam ja sa tom ženom ništa više, ona je majka moje ćerke i to je sve, a s obzirom da je ja najbolje poznajem, vjerujem da će je ubrzo povezivati i sa Trampom. Ona je rođena za to. Ima tu krimi-džimi ličnost i, vjerujte, da je bila kojim slučajem muško, bila bi poput Arkana ako ne i jača. Ona sve može da nadigra. Sonja i ja nikada više nećemo biti zajedno. Želim joj svu sreću ovog svijeta, ali što dalje od mene, nisam ja njen afinitet, niti je ona moj! Ne znam ni koje je njeno zanimanje sada, ne razumijem ništa, ali dobro, vidim da je uvijek nečija žena, nečija bivša žena…”

Star

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com