Knežević opozvao advokata Rodića - Volim Podgoricu

Knežević opozvao advokata Rodića

 
 

Predsjednik DNP-a i član predsjedništva DF-a Milan Knezević, uložio je žalbu na rješenje Višeg suda kojim mu je izrečena mjera nadzora-oduzimanje pasoša. Knežević je takođe opozvao punomoćje njegovim advokatima Goranu Rodiću i Andrijani Razić zbog, kako je naveo, kompromitacije povjerljivih razgovora i opstrukcije njegove odbrane.

”Razlog za opoziv punomoćja nije opstrukcija sudskog postupka, već opstrukcija moje odbrane, koja je započeta izlaganjem neosnovanom progonu advokata Gorana Rodića, kao i kompromitacijom povjerljivih razgovora koje sam imao sa njim kao sa svojim braniocem, pri čemu su mojim braniocima oduzeta i sva sredstva za rad i komunikaciju – mobilni telefoni, računari i lap-topovi”, navodi se u dopisu koji je Knežević uputio Višem sudu u Podgorici.

On je istakao da bez obzira na ovakve opstrukcije neće koristiti svoje zakonsko pravo da raži odlaganje zakazanog glavnog pretresa.

Viši sud oduzeo je u petak pasoše visokim funkcionerima Demokratskog fronta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću. Njima su pasoši oduzeti na predlog Specijalnog državnog tužilaštva na čijem je čelu Milivoje Katnić.

www.cdm.me

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com