KRALI PO PLAŽI: Četvorica uhapšena - Volim Podgoricu

KRALI PO PLAŽI: Četvorica uhapšena

Zbog sumnje da su počinili teške krađe i krađu u pokušaju hercegnovska policija je procesuirala četiri lica, sumnjajući da su počinila ta krivična djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici CB Herceg Novi su radi rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta lišili slobode K.E. iz Alžira, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa. On je, kako se sumnja, 3.jula u ugostiteljskom objektu „Porto“, u gradskoj luci „Škver“, iskoristio nepažnju oštećenog B.L. iz Herceg Novog i otuđio torbicu sa ličnim dokumentima i novac.

Otuđeni predmeti su pronađeni i oduzeti od osumnjičenog i vraćeni vlasniku istog dana.

Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom je naložilo da se K.E. liši slobode i da  se privede zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

Nadalje, službenici CB Herceg Novi su posumnjali i u državljanke  E.T. iz Rumunije  i D.T. iz Republike Srbije.  One su  došle do stana A.M u prizemlju  i upotrebom podesnog sredstva provalile ulazna vrata. Nakon ulaska u unutrašnjost stana, D.T. je zatekla oštećenog i udaljila se ne otuđivši ništa.

Sprovodeći dalje mjere i radnje, policijski službenici su došli do saznanja da je D.T, 16. juna, kako se sumnja, počinila i krivično djelo teška krađa na štetu Z.P. iz Herceg Novog. Ona se pomoću metalnih merdevina uspela na sprat kuće i upotrebom podesnog sredstva provalila u unutrašnjost kuće i izvršila premetačinu i iz unutrašnjosti kuće otuđila novac u iznosu od 1080 eura i veću količinu zlatnog nakita.

Zbog  četiri krivična djela teška krađa  E.T. i D.T,  se nalaze u Istražnom zatvoru ZIKS-a

Službenici CB Herceg Novi su, 09. jual , pronašli i lišili slobode S.S. iz Republike Srbije zbog sumnje da je taj dan počinila dva krivična djela krađa. Ona je na šetalištu „Obala Nikole Kovačevića“ u Igalu, iskoristila nepažnju F.B. i tom prilikom sa štanda ukrala veću količinu garderobe i drugog plažnog asortimana.

Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

1 komentar

  1. This was an incredible post. Really loved studying your site post. Your data was very informative and helpful. I think you’ll proceed posting and updating frequently. Looking forward to your subsequent one.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com