Početna » ŽIVOT + » Ljubav i sex » DA LI JE ZAISTA TAKO? Uspješne žene – Kakve na poslu, takve i u krevetu!

DA LI JE ZAISTA TAKO? Uspješne žene – Kakve na poslu, takve i u krevetu!

 
 

Sudeći prema najnovijim istraživanjima, žene koje su uspješne na poslovnom planu, vrlo su sklone avanturama u krevetu…

U istraživanju koje su sproveli rukovodioci erotskog brenda “Coco de Mer” sa željom da otkriju imaju li novac i uspjeh uticaja na seksualni život, četvrtina muškaraca izjavila je da su dame koje su aktivne na poslovnom planu, sklone preuzimanju inicijative i u krevetu – one imaju najjaču seksualnu želju.

Slično tome, trećina žena koje su izgradile karijeru izjavila je da izraženu seksualnu želju imaju muškarci na vodećim pozicijama u poslovnom svijetu.

Međutim, istraživanje je takođe pokazalo da najvještije ljubavnice nisu bile one koje su najviše zarađivale – to je potvrdilo samo 11 odsto ispitanih, za razliku od 46 odsto žena i 40 odsto muškaraca koji su izjavili da su najvatrenije noći proveli sa ljudima koji imaju prosječna primanja.

“Ovo istraživanje ukazuje na to da novcem može kupiti mnoge stvari, ali ne i sreću u krevetu. Najvještiji ljubavnici zarađuju prosječne plate i njima novac nije bitan kada je u pitanju potraga za partnerom, oni žele nešto više. Oni iz grupe poslovno najuspješnijih imaju ujedno i najjači libido, i ne prihvataju ništa ispod svog nivoa u privatnom životu”, izjavio je predstavnik kompanije “Coco de Mer”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *