Početna » VIĐI OVO » HIT PRIČA: Radnica tražila BOLOVANJE zbog svog mentalnog stanja, evo šta je ŠEF ODGOVORIO

HIT PRIČA: Radnica tražila BOLOVANJE zbog svog mentalnog stanja, evo šta je ŠEF ODGOVORIO

Da li ste ikada uzeli odmor kako biste se posvetili svom mentalnom zdravlju? E pa, jedna djevojka jeste, a odgovor njenog šefa već danima je hit na društvenim mrežama.

Garantujemo da ne postoji čovjek koji nije osjetio prezasićenje od posla kojim se bavi. Nije rijetka pojava da s vremena na vrijeme osjetimo da smo fizički izmoždeni i psihički potonuli. Nažalost, te stvari ćemo rijetko priznati i sebi i drugima.

Madalin Parker je programer iz Mičigena i nedavno je podijelila prepisku koju je imala sa svojim izvršnim direktorom. Ona je njemu, ali i kolegama sa kojima radi, poslala mejl u kojem je napisala da će uzeti odmor zarad svog mentalnog zdravlja.

Njen tvit do sada je podijelilo preko 11 hiljada ljudi, lajkovalo ga je oko 35 hiljada, a razlog tome je odgovor njenog šefa.

„Madalin, želim lično da ti se zahvalim što si poslala ovakav mejl. Jer, svaki put kada to uradiš ja se podsjetim na važnost uzimanja odmora zbog mentalnog zdravlja. Ne mogu da vjerujem da to nije ustaljeno i u ostalim kompanijama. Ti si primjer svima nama i pomogla si da se smanji stigma oko ove teme, tako da svi možemo da se u potpunosti posvetimo poslu”, napisao je on.

(noizz.rs)

Check Also

Ako se razbolite od gripa i odete na bolovanje, oduzeće vam 30 odsto od plate

Oboljelim od sezonskog gripa biće oduzeto 30 odsto mjesečne zarade ako odu na bolovanje, jer ...

Kod izabranog ljekara po bolovanje na samo 15 dana!

Izabrani ljekari umjesto do mjesec, bolovanje pacijentima mogu otvoriti najduže 15 dana. Ovako propisano pravo ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *