PODGORICA: Tokom noći izgorjela tri automobila! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Tokom noći izgorjela tri automobila!

 
Tri automobila izgorjela su večeras nakon ponoći u blizini Mašinske škole u Podgorici, saznaje CdM. Ovo je šesti slučaj u 15 dana da su u Glavnom gradu gorjeli automobili. Šta je uzrok požara utvrdiće istraga, a prema nezvaničnim saznanjima CdM-a, i ovaj slučaj je najvjerovatnije sličan prethodnim-automobili su poliveni benzinom, pa zapaljeni.

Nezvanično saznajemo da su dva zapaljena vozila u vlasništvu Jelene Kankaraš i Mrđana Kovačevića. Riječ je o ljudima koji nemaju policijski dosije i ne spadaju u bezbjednosno interesantne ličnosti.

Iz Službe zaštite i spašavanja su kazali za naš portal da je požar ugašen oko 12:24h.

Prije dvije noći takođe su zapaljena dva vozila i to u Maslinama i Staroj Varoši.

Automobil “mercedes“ A klase, koji je u vlasništvu Miodraga Petrovića, zapaljen je u noći između ponedjeljka i utorka u podgoričkom naselju Masline.

Pola sata kasnije požar je podmetnut u Staroj varoši na vozilu “pežo karavan“, koje je u vlasništvu Božidara Kovačevića.

Oba vozila su u potpunosti uništena. Automobili su poliveni benzinom, pa zapaljeni.

Za 15 dana šest požara na automobilima

Sa sinoćnjim paljenjem vozila, ovo je šesti slučaj u posljednjih 15 dana da neko pod vozila podmeće požar.

Prošle nedjelje, u noći između srijede i četvrtka, požar je progutao automobil “kia sportage“ u naselju Blok 9 koji je u vlasništvu Dragana Stankovića.

Požar je uništio u potpunosti prednji dio vozila, a vatra se proširila i zahvatila automobil marke “reno“ koji je bio parkiran pored Stankovićevog vozila.

Inspektori sumnjaju da je napadač prethodno polio prednji dio vozila zapaljivom tečnošću, a potom ga zapalio i pobjegao sa lica mjesta.

Samo dan kasnije požar je podmetnut na vozilu džip “tojota” na Zabjelu, u vlasništvu Podgoričanina Strahinje Bulatovića.

Na vozilu je od požara nastala velika materijalna šteta.

www.cdm.me

1 komentar

  1. Idemo Sigurnim korakom… U Pakao… Nocas gori tvoje auto, sutra ce moje-novi slogan DPS za vanredne izbore!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com