Raspopović: Prvo poluvrijeme po dogovoru; Nikač: Idemo na sve ili ništa - Volim Podgoricu

Raspopović: Prvo poluvrijeme po dogovoru; Nikač: Idemo na sve ili ništa

Budućnost je poražena sa 2:0 od Partizana u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sinoć je u Beogradu bilo 2:0 za objektivno jači tim, ali “plavi” vide šansu u revanšu.

“Mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali kako smo pripremali. Partizan praktično nije napravio ništa. U drugom smo pali fizički, a mislim da je taj penal dosta sumnjiv. Ali, u svakom slučaju, rezultat je aktivan. Sjetimo se da smo sličnu situaciji imali protiv Genka prošle godine, pa smo zamalo napravili senzaciju”, rekao je kapiten Momčilo Raspopović.

Ilija Tučević je debitovao u dresu Budćnosti protiv srpskog šampiona.

“Partizan je velika ekipa, ali mislim da smo pokazali u prvom dijelu da može da se igra protiv njega. Međutim, penal i ulazak raspoloženog Leonarda – koji je pokazao da pravi razliku – poremetili su nas. Hvala navijačima, čuli smo njihovu pjesmu, nadam se da ćemo ih obradovati u revanšu.

Darko Nikač je imao malo šansi da se istakne pored Partizanove odbrane, a dao je gol koji je poništen zbog ofsajda.
“Pokazali smo da možemo da igramo sa njima. Mislim da je penal uz nespornu klasu Leonarda presudio. Ostaje nam revanš i idemo na sve ili ništa. Ne možemo ništa da izgubimo”, jasan je Nikač.

Vijesti

2 komentara

  1. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other users like its helped me. Great job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com