Sinu višeg državnog tužioca ZAPALJEN AUTOMOBIL - Volim Podgoricu

Sinu višeg državnog tužioca ZAPALJEN AUTOMOBIL

Ervinu Hadroviću, sinu višeg državnog tužioca u Bijelom Polju Rifata Hadrovića, zapaljen je auto marke “Reno megan” u noći između utorka i srijede, pišu Vijesti. 

Hadrovićev auto je zapaljen dva i po sata iza ponoći ispred porodične kuće, u jednoj od manjih ulica u bjelopoljskom naselju Pruška. 

Prema riječima prvog komšiije Veska Cmiljanića, dok su svi spavali čulo se jako pucketanje.

“Kad sam se probudio čuo sam galamu i istrčao iz kuće i prvo zatekao komšiju Murata Idrizovića, čija je kuća i ograda tik uz parkirano auto, kako pokušava da gasi vatru na automobilu koji je gorio. Izašli smo svi, komšije, ali i ukućani Hadrovići, koji svi žive u porodičnoj kući, koja se nalazi na samo nekoliko metara udaljenosti i onda nakon što ih je neko u međuvremenu pozvao, stigli su policajci i vatrogasci”, kazao je Cmiljanić.

On je kazao da se plamen dizao u visine i da je prava sreća što vatra nije zahvatila instalaciju iza struju, i kuće koje se nalaze u neporsdenoj blizini.

“Brzo su vatrogasci ugasili vatru i onda su stigli i stručnjaci iz Forenzičkog centra iz Danilovgrada koji su izvršili uviđaj. Bilo je strašno. Pomislili smo kakav je plamen bio i detonacije od pucanja auta od vatre, da se nešto strašno dešava. Probudio se bio čitav ovaj kvart”, kazao je Cmiljanić.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com