STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA: Prvo zadavio sina (5), pa nasmrt izbo ženu, a onda krvav nasrnuo na radnike - Volim Podgoricu

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA: Prvo zadavio sina (5), pa nasmrt izbo ženu, a onda krvav nasrnuo na radnike

Muškarac Marko N., 30-ih godina ubio je suprugu Maju Đ. u Centru za socijalni rad u Rakovici i ubio sina, saznaje Telegraf.rs. On je još jednu radnicu Centra za socijalni rad povrijedio kada ju je nožem isjekao po ruci.

Dječaka, koji ima samo 5 godina, su reanimirali odmah ne bi li mu se izborili za život, ali on je ipak podlegao povredama oko 16.40 sati. Mališana je M. N. davio, a svoju ženu je nožem izbo do smrti, saznaje Telegraf.

Ubica je odranije poznat policiji, jer je više puta osuđivan za razna krivična djela.

Ovo nije prvi zločin u Beogradu u Centru za socijalni rad, koji predstavlja jedino sigurno mjesto na kom bivši supružnici ma u kakvom da su odnosu mogu da se vide u kontrolisanim uslovima. Centar za socijalni rad je jedino mjesto na kojem NE SMIJE DA DOĐE DO INCIDENTA A KAMOLI DO UBISTVA!

Prije nekoliko dana Srbiju je potresao stravičan zločin kada je ubijena Olga Lovrić, nakon čega se njen ubica bacio pod voz. Ona je stradala ispred Centra za socijalni rad naočigled svoja tri sina.

(Telegraf.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com