Džon Njumen stigao u Crnu Goru, sve spremno za večerašnji spektakl - Volim Podgoricu

Džon Njumen stigao u Crnu Goru, sve spremno za večerašnji spektakl

Engleska soul zvijezda i jedan od najtraženijih muzičara današnjice John Newman stigao je Budvu pred večerašnji koncert na glavnoj bini Sea Dance festivala!

On je već jutros na putu ka Crnoj Gori objavio fotografije iz aviona i fanovima najavio svoj dolazak, a negdje oko 16 časova je i održao tonsku probu. 

 On će na samom otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala, prirediti furiozan koncert poput onog kada je osvojio glavnu binu Exita sa hitovima ,,Feel the Love”,,,Not Giving In”, ,,Love Me Again”, ,,Cheating” i mnogim drugim. Na istoj bini nastupiće i sjajni Slobodan Trkulja, Irie FM, kao i DJ Sharlo, Freedom, Zap me strobe i Erick Kasell.

Pravac sa EXITa na ovogodišnji Sea Dance stiže čuvena No Sleep bina koja će ugostiti neka od najtalentovanijih imena internacionalne, regionalne i lokalne DJ scene. Publiku će večers svojim setovima zabavljati Ana Rs b2b Tanya Moss, Dino R b2b M-tech, Technoklinika, Insolate b2b Filip Xavi, Etapp Kyle, Kobosil. Ljetnju festivalsku zabavu upotpuniće još i programi na Latino Stage, Silent Disco stage, TDI stage kao i brojne chill out zone festvala.  

Ovogodišnje četvrto izdanje Sea Dance festivala svoje kapije otvoriće danas od 19 časova.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com