ŽELITE DA POSTANETE MILIONER: Evo koje brojeve treba da igrate ako hoćete da dobijete na lotu! - Volim Podgoricu

ŽELITE DA POSTANETE MILIONER: Evo koje brojeve treba da igrate ako hoćete da dobijete na lotu!

Cijeli svijet igra igre na sreću kako postali milioneri, ali samo rijetki imaju tu sreću da baš oni osvoje glavni dobitak. 

Na osnovu rezultata nove studije ako koristite ove brojeve možda možete da dobijete na lotu.

Naime, neki brojevi su mnogo “srećniji“ od drugih, odnosno, na osnovu istraživanja, mnogo češće su bivali izvučeni od drugih.

Platforma za onlajn klađenje Džekpot uporedila je dobitničke listiće lutrija širom sveta u posljednjih godinu dana. Uključeno je preko hiljadu i po izvlačenja iz 15 međunarodnih lutrija uključujući Evromilions, britanski Loto, irski Loto i američki Paverbol.

Utvrđeno je da je “najsrećniji“ broj 16, koji je izvučen čak 191 put, zatim broj 22, 179 puta. Treći “najsrećniji“ broj je 28, zatim 37, pa 6 i 3.

Najređe izvlačeni brojevi su 36, 32, 41, 40 i 46, a broj 18 ponio je titulu “najnesrećnijeg“, izvučen je tek četiri puta.

Većina lutrija širom svijeta nudi izbor brojeva od 1 do 50. Izuzetak je Nemačka, koja je nulu dodala kao bonusni broj, dok Italijani mogu da biraju između 90 ponuđenih brojeva.

 

4 komentara

  1. Recently, I didnt give lots of thought to leaving comments on site page articles and have placed comments even much less. Reading by means of your nice article, will help me to do so sometimes.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com