VOZAČI, PAŽNJA: Evo gdje su ZASTOJI i kako KROZ BUDVU (INFO) - Volim Podgoricu

VOZAČI, PAŽNJA: Evo gdje su ZASTOJI i kako KROZ BUDVU (INFO)

Zbog visokih temperatura vozači bi trebali da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana, upozorio je AMSCG. 

Ukoliko ste krenuli na put, pogledajte ograničenja i zabrane: 

Saobraćaj teretnih motornih vozila čija je dozvoljena masa veća od 7,5 tona će, od 17 do 22 sata, biće zabranjen na djelovima puteva: M-2 Bioče – Kolašin – Mojkovac, M-2 Podgorica – Sotonići – Petrovac, M-2 i M-2.4 granični prelaz Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Tivat – Budva – Bar – granični prelaz Sukobin i M-2.3 Podgorica – Cetinje – Budva.

Naredba se ne odnosi ni na vozila sa prvenstvom prolaza, kao in vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta M-2 od graničnog prelaza Debeli brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

Zbog minerskih radova na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 15 minuta od 10 do 12 i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar – Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče – Klopot saobraćaj se zbog miniranja obustavlja za sva vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu dionica Cetinje – Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalne obustave za sve vrste vozila su od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-6, dionica Ilino brdo-Vilusi, promjenjen je režim saobracaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje-Špiljani se, zbog sanacija klizišta Besnik i kosine na lokalitetu Zeleni, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog održavanja Sea Dance festivala režim saobraćaja u Budvi biće izmijenjen do 15. jula.

Kako bi se za vrijeme festivala neometano i bezbjedno odvijao saobraćaj u skladu sa Projektom privremene saobraćajne signalizacije za regulisanje saobraćaja tokom održavanja festivala u Budvi planiran je jednosmjeran režim odvijanja saobraćaja iz Budve ka plaži Jaz, kao i od raskrsnice magistralnog puta E65/E80 i starog puta Kotor

– Budva prema Budvi preko Topliškog puta. Planirani režim saobraćaja biće u funkciji od 13.07.2017. godine do 15.07.2017. godine u vremenu od 17h do 01:30h, kada je planirano vraćanje na postojeći režim odvijanja saobraćaja.  Biće organizovan prevoz posjetilaca iz Budve, gdje je planirano da polazak iz Budve bude na stajalištu u ulici Trg Slobode, dok bi drugi terminus bio u zoni raskrsnice na Jazu.

Stacionarni saobraćaj je riješen u okviru zone festivala na plaži Jaz, saopštili su organizatori festivala.

2 komentara

  1. This web page is actually a walk-through for all of the internet it suited you concerning this and didn’t know who ought to. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com