HOMOSEKSUALAC ŠOKIRAO SVIJET PRIZNANJEM: “Normalno je da homoseksualci zlostavljaju DJECU!” (VIDEO) - Volim Podgoricu

HOMOSEKSUALAC ŠOKIRAO SVIJET PRIZNANJEM: “Normalno je da homoseksualci zlostavljaju DJECU!” (VIDEO)

Prošlog četvrtka u Jacksonvilu na raspravi o prijedlogu Pravilnika za ljudska prava koji bi trebao zaštititi homoseksualce, biseksualce i transrodne osobe od diskriminacije dogodio se neočekivani obrat situacije zbog govora jednog homoseksualca koji je izjavio da je normalno da homoseksualci zlostavljaju djecu.

Jedan od govornika u četvrtak naveče došao je do mikrofona i rekao sudijama da je i sam kao homoseksualac zlostavljao djecu u nekoliko navrata,  a do njih je dolazio čak i u javnim WC-ima.

‘Većinu svog života živio sam kao homoseksualac, i većinu svog života zlostavljao sam djecu, a da nikada nisam otišao u zatvor. Jednostavno, uvjeravao sam djecu da je u redu da ih zlostavljam i da to nije nikakav problem. Oni su mi vjerovali. To se događa u homoseksualnim životima, to je normalno i toga ima sve više i više’, rekao je govornik koji se predstavio kao Ray te dodao da je nakon nekog vremena uživanja u homoseksualnom životu gdje su od njegove ruke stradavala djeca shvatio da je to bolest te da se trenutno liječi od homoseksualnosti. Dodao je da tzv. zakoni protiv diskriminacije zapravo služe zataškavanju ovakvih i sličnih zločina unutar LGBTQ zajednica koji su normalni. Njegove izjave šokirale su sve prisutne, ali i čitav svijet jer je ono što se ‘šuškalo’ postalo javno ispričano svjedočanstvo ‘iznutra’. Međutim, masovni mediji i dalje se trude zataškati ove izjave i zastrašujuću istinu koja se skriva u LGBTQ krugovima, a o kojima je progovorila Irina Bergset, ruska aktivistica koja je prva progovorila o incestu, pedofiliji, seksu u vrtićima, krađi djece u Norveškoj, nakon što su i njoj samoj uzeli djecu za slične planove, piše portal Sloboda.hr. 

 

Priču Irine Bergset možete pročitati OVDJE

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com