Početna » NOVOSTI » Monstrum koji je ZADAVIO SINA (4) i UBIO ŽENU tvrdi da je on žrtva: Nikoliću prijeti 40 godina robije

Monstrum koji je ZADAVIO SINA (4) i UBIO ŽENU tvrdi da je on žrtva: Nikoliću prijeti 40 godina robije

Cio život sam bio šikaniran, ja sam žrtva žene i njenih lažnih svjedoka – rekao je on, ali malog Mihaila nije ni pomenuo

Marko Nikolić (43), koji je osumnjičen da je u srijedu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila (4) i suprugu Maju Đorđević (38), juče je zaćutao na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu i nije želio da iznosi odbranu, ali je rekao da mu je na „duši da kaže da je loš čovjek“. Posle kratkog saslušanja, on je sproveden u pritvor.

– Treba da idem u zatvor, zaslužio sam! Cio život sam loš čovjek, zato sam ovdje gdje sam sada! – rekao je kratko monstrum, kome zbog dvostrukog ubistva prijeti maksimalna kazna od 40 godina zatvora. Ipak, iako je priznao da je svjestan šta je uradio i da za to treba da bude kažnjen, nakratko je krivicu pokušao da prebaci i na pokojnu Maju.

– Cio život sam bio šikaniran, ja sam žrtva žene i njenih lažnih svjedoka – rekao je on, ali kako naš izvor navodi, malog Mihaila nije ni pomenuo.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ubica je juče u tužilaštvo doveden u garderobi na kojoj je još uvijek bilo tragova krvi. Kako saznajemo, posle zločina koji je počinio gotovo da nije spavao, pa se žalio i na umor.

Obdukcija pokazala

MIHAILO UMRO OD DAVLJENJA

Institut za sudsku medicinu juče je završio nalaze obdukcije i ustanovio da je uzrok smrti Mihaila davljenje. Istražitelji još uvijek čekaju toksikološke analize. Stručnjaci su na masakriranom tijelu pokojne Maje Đorđević izbrojali više od deset uboda nožem, od kojih je koban bio ubod u vrat.

Kurir / J. S.

Check Also

Nakon 22 godine oktriveno ko je ubio hip-hop zvijezdu (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

UHAPŠEN UBICA RADOVANA LAKETIĆA

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *