OTAC BRANI MONSTRUMA KOJI UBIO SINA I ŽENU: Marko je bio pod pritiskom, Maja je imala dobrog advokata… - Volim Podgoricu

OTAC BRANI MONSTRUMA KOJI UBIO SINA I ŽENU: Marko je bio pod pritiskom, Maja je imala dobrog advokata…

Otac Marka Nikolića, koji je u srijedu brutalno ubio Maju Đorđević i sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, i dalje ne može da vjeruje šta se dogodilo.

– Evo, ovo su Mihailove igračke, tu se i sad u srijedu igrao. Dovodio ga je stalno ovdje, imali su dobar odnos, družili se. Marko je njega mnogo volio, ovo je čestitka koju mu je napisao za Novu godinu – pokazuje Živko Nikolić, otac Marka Nikolića, drhtavim rukama suzdržavajući suze.

Kada su čuli šta se dogodilo, supruga i on nisu mogli da vjeruju.

– Ona je htjela da prepukne od muke, i dalje ne možemo da vjerujemo za našeg unuka. Ne opravdavam Marka, frapiran sam, ali on je četiri i po godine bio pod strašnim pritiskom, jako je loše podnio to što nije mogao da viđa dijete, stalno je u Centru za socijalni rad nailazio na aroganciju i provokacije, a nepravdu su mu poslednjih godina pričinjavali razni ljudi – ističe Živko pokazujući na gomilu dokumenata složenu na krevetu.

 Prema njegovim riječima, Maja i Marko nisu bili u braku, već samo u emotivnoj vezi, a uzrok većine nesuglasica među njima vidi u inatu koji se pojavio.

– Dešavalo se da se pomire, budu zajedno tri mjeseca, a onda je on odbije da žive zajedno, a ona njega tuži. Marko nije bio nasilan prema njoj i djetetu, čuvao ga je i kada je bio beba i sada svake srijede. Planirao je da sredi stan ovdje u blizini, za njih dvojicu. Viđali smo se skoro svakog dana, pričao mi je kako mu je teško, posebno poslednjih godinu dana – kaže Živko.

Markov otac i sada prelistava svu dokumentaciju, pokazuje na sve navodne nelogičnosti koje su u njima navedene. Otac pokušava da opravda sina ubicu govoreći da je ubijena imala boljeg advokata od njegovog sina.

– Maja je imala dobrog advokata, sa odličnim vezama, koji sigurno sada mirno ne spava kada vidi kako se sve završilo. U ovim ovdje papirima sve piše, imam dokaze i da su protiv Marka lažno svjedočili. Dešavalo se čak i da ga prijave zato što su ga vidjeli, jer se „boje“. Šta to znači, da nije smio ni da izađe napolje – pita Živko.

Moja žena je htela da prepukne od muke, kaže Nikolić

Foto: A. Dimitrijević / RAS SrbijaMoja žena je htela da prepukne od muke, kaže Nikolić

– Ministar Nebojša Stefanović je rekao da je Marko učestvovao u oružanoj pljački, što je strašno, jer on bi bio osuđen. On nije bio kriminalac, nema debeli dosije i nije lud. Evo, pogledajte vještačenje iz bolnice „Laza Lazarević“, navodi se da nema nikakvih poremećaja – potreseno ističe otac i priznaje da je jedino istina da je posjedovao oružje, i to zbog posla.

Živko ističe da je njegovom sinu Marku najteže palo kada 11 mjeseci nije mogao da viđa sina i ističe da je svakog mjeseca davao alimentaciju.

Marko Nikolić je u srijedu posle podne naočegled brojnih prolaznika ubio ženu nožem, dok je svoje četvorogodišnje dijete zadavio i tom prilikom teško nožem povrijedio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušali da zaustave nasilje.

(Blic.rs) 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com