Bolji smo od Budućnosti, ali ništa nije gotovo - Volim Podgoricu

Bolji smo od Budućnosti, ali ništa nije gotovo

Fudbaleri Partizana rekli su danas da su u prvoj utakmici pokazali da su bolji od Budućnosti, ali da ne žele da potcijene rivala.

“Pokazali smo kvalitet u prvoj utakmici, da smo bolji od Budućnosti, koju maksimalno poštujemo. Ne smijemo da potcijenimo protivnika jer se to vraća negativno”, rekao je Nemanja Mihajlović.

Partizan je u prvoj utakmici u Beogradu pobijedio Budućnost sa 2:0 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i imaće dobru priliku u revanšu da se plasira dalje.

Crnogorski fudbaler iz Partizana Marko Janković kazao je da se nada da će na stadionu u Podgorici biti što više navijača srpskog kluba.

“Sprema se atmosfera kakva dugo nije viđena u Crnoj Gori. Prija mi što ću igrati na stadionu na kom igram za reprezentaciju, kod kuće sam, ali mi je najbitnije da svoj trud i igru koncentrišem samo na klub, kako bismo prošli dalje”, kazao je Janković.

Lijevi bek crno-bijelih Nemanja Miletić rekao je da njegova ekipa neće dozvoliti iznenađenje.

“Znamo šta treba da radimo. Nadamo se dobrom rezultatu i prolazu u sljedeće kolo. Sve je u našim rukama, nećemo protivniku dati ni da se ponada da može da prođe dalje”, rekao je Miletić.

On je istakao da niko u Partizanu ne razmišlja o potencijalnom rivalu u trećem kolu, grčkom klubu Olimpijakos.

Mladi fudbaleri Partizana Đorđe Jovanović rekao je da će crno-bijeli pokušati da iskoriste to što će Budućnost “juriti” rezultat.

“Ništa nijesmo završili, odrađen je prvi dio posla. Ako budemo ponovili igru iz Beograda, mislim da je to – to”, rekao je Jovanović.

Đorđe Jovanović je najmlađi u timu Partizana, a istakao je da mu zbog samopozudanja mnogo znači to što je sa prvom ekipom.

Utakmica u Podgorici počeće u utorak u 20.45.

(Beta)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com