Početna » NOVOSTI » DPS: Krapović performansima pokušava da prikrije krizu vlasti

DPS: Krapović performansima pokušava da prikrije krizu vlasti

Budvanski opozicioni DPS optužio je gradonačelnika Budve Dragana Krapovića da performansima koje svakodnevno izvodi pokušava da prikrije nerad lokalne administracije i krizu vlasti.

“Prethodnih dana osim programa Grada teatra u prilici smo bili da pratimo i loše koncipiran program „Krapović teatra“. U glavnim ulogama su konstituenti odlazeće vlasti koji vjeruju da ubjedljivo igraju svoje uloge, a kao reditelj i pisac potpisuje se Dragan Krapović. No, izgleda da Krapoviću scenario ne ide baš od ruke. Da krenemo od jučerašnjeg komada pod nazivom “Grad propada, mi se kupamo i baš nam je svježe“, gdje su glumci htjeli da izvedu puč na dio plaže koji koristi Aman resorts. Kako se pokazalo, nijesu uspjeli ni da se valjano raspakuju morali su nazad. Cilj predstave bio je da pokažu kako se bore za opšte dobro, pa umjesto da počnu od običnog čovjeka koji treba da je u fokusu svih organa vlasti, počeli su od zakupljene plaže. Piše Krapović i da je spreman za nove izbore, piše i besjedi iako u besjedu ni sam ne vjeruje“, navode u saopštenju DPS.

Dodaju da nikako ne mogu da “zaobiđu ni predstavu Krapović teatra „Motorom dolazim na posao, a parking van radnog vremena je prazan“. 

„Naime, dok se predsjednik slika na svom motoru ispred zgrade opštine, parking je nakon završenog radnog vremena i tokom vikenda prazan. Opštinski automobili koriste se za trke, odlazak do velikih tržnih centara u zemlji ili pak obilazakA familije u inostranstvu, konkretno u poslednjem slučaju odlazak do Lazarevca automobilom registarskih oznaka BD CG 008. Cilj svega ovoga što radi Krapović teatar je da se sa ozbiljnih izazova pred kojima se nalazi opština Budva, pažnja usmjeri na nešto poptuno nebitno. Besjedi Krapović i kako je puno uradio u proteklom periodu, besjedi neistine jer uradio ništa nije. Prilikom preuzimanja vlasti na opštinskom računu sačekalo ga je milion eura a gotovo polovinu duga opštine uspio je da vrati tadašnji predsjednik dr Srđa Popović kada su i sve obaveze servisirane na vrijeme. Besjedi Krapović i o rezultatima, a jedini rezultat je privremena rasvjeta koju je postavio na već završen posao spajanja dva bulevara na ulazu u Budvu“, ističu u DPS.

Oni optužuju da se Krapović kune u Sea Dance a do juče je bio protiv održavanja istog te obećavao njegovo ukidanje pod izgovorom da je štetan za Budvu. 

„Misli loš scenarista kako će sugrađani postati ravnodušni na data, a neispunjena obećanja, na nestručnost, neprofesionalizam, nepotizam i podjele koje su se uvukle u svaku poru lokalne uprave i koje kao tumor zahvataju čitavu Budvu. Pitamo lošeg scenaristu i šta je sa licima kojima je inspekcija zabranila rad još u maju zbog neispunjavanja uslova za obavljanje svojih poslova? U prilog dostavljamo i zapisnik o izvršenom vanrednom inspekcijskom pregledu u kome se navodi da većina javnih funkcionera u Budvi nema školsku spremu, radno iskustvo niti položen državni ispit. Postavlja se pitanje, hoće li loš scenarista otkloniti nepravilnosti ili će uslijediti još jedna loša predstava Krapović teatra koja ne vrijedi ni tri groša”, zaključuju u lokalnom DPS.

Vijesti

Check Also

Demokrate: Neka se dogovore ko laže – Đukanović ili Pavlović?

Reagovanje Demokrata prenosimo integralno: -Nismo dugo čekali. Kako to obično i biva, krivac se sam ...

VLAST U BUDVI: Ako Džaković ne vrati mandat raspisaćemo izbore

Gradonačelnik Budve Dragan Krapović, šef parlamenta Đorđije Vujović i 16 odbornika poručili su sa današnjeg ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *