Početna » NOVOSTI » Politika » DPS Pljevlja: Bečić ne vidi dalje od sebe

DPS Pljevlja: Bečić ne vidi dalje od sebe

Pljevaljski odbor Demokratske partiej socijalista saopštio je da Demokrate namju šta da ponude  Pljevljacima jer svaki Pljevljak zna da procjeni i razborito razmisli ko želi dobro njemu i njegovom gradu.

Pljevaljski DPS je komentarisao kampanju koju Demokrate sprovode u najsjevernijem crnogorskom gradu.

“Neozbiljna družina podgoričkih Demokrata, u pratnji lokalnih tamo – vamo političara, bez kompasa i jasnih stavova tumara po Pljevljima, kucajući na širom zatvorena vrata naših sugrađana. Kažu obišli su 537 domaćinstava u Moćevcu, i mi im vjerujemo, jer je lako zakucati na vrata dobronamjernih  Pljevljaka, predstaviti se i odbijen otići. A zašto? Jer nemaju Demokrate ništa da kažu, ništa da ponude, i ne shvataju oni da svaki Pljevljak zna da procjeni i razborito razmisli ko želi dobro njemu i njegovom gradu. A nejaki Bečić, šta da kaže, kada od sebe dalje i ne viđe koliko se u Pljevljima zadnjih godina intenzivno radi na obnovi, izgradnji i unapređenju svih segmenata života. Pri tome, obukao Bečić dojučerašnje DF kadrove u bijele košulje i crvene kravate, a koji mu jedino služe da tipuje glasače Fronta i drugih opozicionih partija. Ili je možda pao sa neba, pa vrijeđajući  zdravu logiku, kaže: “saobraćajna infrastruktura puna rupa”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da Bečić zna da njegova partija nema utemeljenje u Pljevljima.

“Zna Bečić da njegova partija nema utemeljenje u Pljevljima i da manipulacijama i napadanjem DPS-a, pokušava da prevari ne samo građane, nego, što mu je i jedini cilj, lidere opozicije, kako bi preuzeo dio njihovog biračkog tijela. Na taj način on je jedina prijetnja opoziciji, nikako DPS-u. Zato, ostavićemo građanima da daju svoj sud o infrastrukturi, a kada smo kod rupa ne bi mu preporučili da ih krpi sa istrošenim zakrpama iz drugih partija koji su sada u njegovim redovima. Bečiću, mani se ti Pljevalja i Pljevljaka, i pomiri se sa činjenicom da je DPS ubjedljivo najjača partija u ovom gradu, sa jasnom vizijom razvoja i kao takvi ćemo sigurno i u narednim godinama biti pokretači obnove Pljevalja”, zaključeno je u saopštenju.

(Vijesti)

Check Also

U UDESU POVRIJEDJENE DVIJE OSOBE: Vozač udario u stijenu!

Danas oko 12 sati na magistralnom putu Pljevlja-Prijepolje došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj ...

Demokrate: Krivično ćemo goniti Pavlovića i Đukanovića, ovo je “uradak UDBE, djelova DF-a i DPS-a”

Demokratska Crna Gora tvrdi da je NVO Centar za akademski integritet u navodno plagirane djelove ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *