Početna » SPORT » Fudbal » FK PARTIZAN: Budućnost nam je bratski klub iz bratske zemlje

FK PARTIZAN: Budućnost nam je bratski klub iz bratske zemlje

Fudbalski klub Partizan saopštio je da Budućnost dolazi iz bratske zemlje i pozvao svoje pristalice na fer i sportsko navijanje.

“Budućnost je svojim fer i sportskim ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega, samo potvrdila opšte poznatu činjenicu da smo bratski klubovi koji dolaze iz dvije bratske zemlje”, navodi se u saopštenju Partizana.

Prvak Srbije, zbog kazne UEFA, sjutra neće imati organizovanu podršku najvaternijih navijača, popularnih Grobara. Partizan je zato zamolio sve svoje navijače, koji će u sopstvenoj režiji ići na utakmicu, da to čine „fer, sportski i korektno, kako dolikuje šampionskom klubu”.

“Apelujemo na naše navijače, koji budu bili na stadionu Pod Goricom, da svu energiju usmjere na jednu jedinu borbu, onu koja se vodi isključivo na terenu i da poštuju pravila koja je naš domaćin uspostavio za utakmicu”, piše u saopštenju beogradskog kluba.

Sjutrašnja utakmica na stadionu pod Goricom će početi u 20,45 časova.

Check Also

Mornar skinuo s trona Budućnost

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

DANAS ODLUKA? Podgoričani za majstoricu, Barani za titulu

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

1 komentar

  1. To da su bratski klubovi okacite o klin.. Vidjelo se u Bg u kakvim su odnosima kad su Grobari prozivali Varvare “siptarima” a pola Varvara ako ne i vise su njihovi Srbi.. Kakav to bratski klub jedan drugome tako pjeva..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *